DOLAR

49,1223$%0,09

EURO

55,2929€%0,00

STERLİN

65,0582£%0,32

GRAM ALTIN

6.535,10%-0,88

ÇEYREK ALTIN

10.758,00%-0,75

TAM ALTIN

42.892,00%-0,75

Sabah Vakti a 02:00
Kütahya PARÇALI AZ BULUTLU 11°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Vali Işın öğrencilerle kahvaltıda buluştu, geleceğe dair tavsiyeler verdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Dumlupınar Kız Öğrenci Yurdunda düzenlenen kahvaltı programında öğrencilerle bir araya gelen Vali Musa Işın öğrencilere, aile bağlarını güçlü tutmaları, zamanlarını iyi değerlendirmeleri ve ülkemize faydalı bireyler olmaları yönünde tavsiyelerde bulundu.
Programa; Vali Yardımcısı Süleyman Ovalı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Bülent Küçük ve öğrenciler katıldı.
Öğrencilerle birlikte kahvaltı yapan Vali Musa Işın, gençlerin huzurlu bir ortamda barınmasının, sağlıklı beslenmesinin ve eğitimlerini güven içerisinde tamamlamasının önemine değindi. Bu konuda gayret gösteren yurt yönetimine ve çalışanlarına teşekkür eden Işın, “Sizler burada bizim evlatlarımız ve misafirlerimizsiniz. İhtiyaçlarınızın karşılanması, eğitiminizi güven ve huzur içerisinde tamamlamanız ve ailelerinize sağ salim dönmeniz için gereken gayreti göstermek bizim görevimizdir” dedi.
Gençlerin milletimizin geleceğinde üstlendiği sorumluluğa değinen Vali Işın, geleneklere, inanç değerlerine ve aile bağlarına sahip çıkılması gerektiğini belirterek, “Bu milletin istiklali ve istikbali sizin ellerinizdedir. Ülkemize, milletimize, ailelerimize ve topluma faydalı bireyler olalım” ifadelerini kullandı.
Öğrencilere aileleriyle irtibatlarını sürdürmeleri tavsiyesinde bulunan Işın, anne babaların hayat tecrübelerinin gençlere yol gösterdiğini ifade ederek, “Ailesinden kopmuş bir genç, dağdan kopmuş bir kayaya benzer. Nereye düşeceğini, nerede duracağını hiç kimse bilemez” sözleriyle aile bağlarının önemine işaret etti.
Üniversite yıllarının kişiliğin ve geleceğin şekillendiği kıymetli bir dönem olduğunu belirten Vali Işın, öğrencilere derslerine çalışmaları, zamanlarını iyi değerlendirmeleri, faydalı kitaplar okumaları ve iyi arkadaşlıklar kurmaları tavsiyesinde bulundu.
Türk-İslam medeniyetinin sevgi, saygı, fedakârlık, merhamet ve şefkat değerlerine sahip çıkılması gerektiğini belirten Işın, tüm öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dileyerek ailelerine selamlarını iletti.

Sıradaki haber:

Milletvekili Erbaş’tan Vali Musa Işın’a ziyaret