DOLAR

49,1432$%0,03

EURO

54,9452€%-0,18

STERLİN

65,1343£%-0,16

GRAM ALTIN

6.644,78%1,51

ÇEYREK ALTIN

10.874,00%1,07

TAM ALTIN

43.356,00%1,07

Sabah Vakti a 02:00
Kütahya AZ BULUTLU 20°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Şükür ve yağmur duası geleneği yaşatılıyor

Hisarcık’ta düzenlenen geleneksel Hakka şükür ve yağmur duası programında vatandaşlara etli pilav, helva ve ayran ikram edildi. Programa çevre ilçe ve köylerden de yoğun katılım oldu.
Hisarcık’ta, belediye öncülüğünde her yıl düzenlenen geleneksel Hak’ka şükür ve yağmur duası etkinliği bu yıl da gerçekleştirildi.
Kapalı Pazar Yeri’nde sabah saatlerinde başlayan programda vatandaşlara etli pilav, helva ve ayran ikram edildi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerin okunmasıyla devam eden etkinlikte, İlçe Müftüsü Hüseyin Demirci namaz vaktine kadar vaaz verdi.
Cuma namazının topluca kılınmasının ardından İlçe Müftüsü Hüseyin Demirci tarafından Hak’ka şükür ve yağmur duası yapıldı.

“BAŞKAN DEMİRTAŞ’TAN TEŞEKKÜR”
Hisarcık Belediye Başkanı Mustafa Demirtaş, etkinliğin sorunsuz şekilde gerçekleştirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hak’ka şükür ve yağmur duasının ilçenin kadim geleneklerinden biri olduğunu belirtti.
Programın düzenlenmesine maddi destek sağlayan ve etkinliğe katılarak katkıda bulunan herkese teşekkür eden Demirtaş, “Bu duanın gerçekleşmesinde gerek maddi yardımda bulunan gerekse dua programımıza iştirak eden, etkinliğin aksamadan ve düzenli bir şekilde devam etmesine vesile olan tüm kardeşlerime canı gönülden teşekkür ederim. Allah yapmış olduğumuz duaları kabul etsin.” dedi.
Belediye olarak bu geleneği yaşatmanın gururunu taşıdıklarını ifade eden Demirtaş, Hisarcık’tan, köylerden ve çevre ilçelerden programa katılan misafirlere teşekkür ederek, yapılan hayırların kabul olması temennisinde bulundu.

Sıradaki haber:

Vatandaşlardan kutsal emanetlere büyük ilgi