49,6090$%0,08
55,5785€%-0,14
66,4170£%-0,14
6.384,76%-0,62
10.548,00%-0,08
42.043,00%-0,08

25 Ekim 2026 Pazar günü Kütahya genelinde gerçekleştirilen KPSS Ortaöğretim Sınavı öncesinde, DPÜ Evliya Çelebi Yerleşkesi’ndeki yurtlarda kalan ve sınav merkezlerine gitmek için belediye otobüslerini bekleyen yüzlerce aday, geç kalma endişesi yaşadı.
Durumu fark eden DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, üniversitenin ulaşım imkânlarını adayların hizmetine sundu. Üniversiteye ait otobüslerin kampüs içerisindeki duraklara yönlendirilmesini sağlayan Kızıltoprak, öğrencilerin araçlara bindirilmesi ve sınav merkezlerine ulaştırılması sürecini bizzat koordine etti.
ÖĞRENCİLERİN YARDIMINA KOŞTU
Sınava yetişmek için zamanla yarışan adayların mağduriyet yaşamaması amacıyla yürütülen çalışmada, üniversitenin ulaşım araçları seferber edildi. Rektör Kızıltoprak’ın organizasyonuyla otobüslere alınan adaylar, sınav merkezlerine gitmek üzere yola çıktı.
Sınava geç kalma endişesi yaşayan öğrenciler, sağlanan ulaşım desteğiyle rahat bir nefes aldı. Kızıltoprak’ın öğrencilerin yardımına koşması ve süreci yerinde takip etmesi, adaylar tarafından alkışlarla karşılandı.
Kütahya’da sınav sabahı gerçekleştirilen ulaşım desteği, sınava girecek adayların mağduriyet yaşamaması adına yapılan dayanışma örneği olarak dikkat çekti.

Ağır yaralanan usta hastanede hayatını kaybetti
1
Gediz’in gelişmesi için işbirliği alanları konuşuldu
30810 kez okundu
2
İşimiz mucizeye kaldı: 0-4
26033 kez okundu
3
Sıradaki gelsin! Şimşek zaferini taraftarıyla kutladı
23246 kez okundu
4
Müdür Yeniay’dan mazot ve gübre desteği açıklaması
22480 kez okundu
5
76 derecelik termal su gün yüzüne çıktı
21272 kez okundu