49,9256$%0,07
55,7150€%-0,26
66,9473£%0,11
6.222,90%-3,56
10.239,00%-3,41
40.782,00%-3,49

Kütahyaspor Teknik Direktörü Ahmet Cingöz, futbolcularına verilen 5 maçlık cezalara Galatasaray-Fenerbahçe derbisi üzerinden tepki gösterdi. Cingöz, “Hiç kimse kimseye temas etmedi, küfür yok. 5 maç ceza… İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Benim canım yanıyor” dedi.
Kütahyaspor Teknik Direktörü Ahmet Cingöz, futbolculara verilen cezalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Teknik değerlendirmelerin dışına çıkmak istemediğini ancak yaşananlardan kendisinin de etkilendiğini belirten Cingöz, oyuncularına verilen 5 maçlık cezaların ağır olduğunu ifade etti.
“GALATASARAY-FENERBAHÇE MAÇINI TÜM TÜRKİYE İZLEDİ”
Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yaşanan olayları hatırlatan Cingöz, milyonlarca kişinin izlediği karşılaşmada futbolcuların birbirlerine yumruk attığını, boğaz boğaza geldiğini söyledi. Ceza verilecekse bu olayların da dikkate alınması gerektiğini dile getiren Cingöz, Kütahyaspor maçında ise oyuncular arasında fiziksel temas yaşanmadığını söyleyerek, “Ben de gördüm, kimse kimseye vurmadı, hiçbir temas yok. Facia yönetilen bir maçın devresinde bir sinir, gerginlikle bir patlama yaşandı ama kimse kimseye temas etmedi. İnanılır gibi değil” ifadelerini kullandı.
“KÜTAHYASPOR DA KÜTAHYALILARIN KIYMETLİSİ”
Takımlar arasında ayrım yapılmaması gerektiğini vurgulayan Cingöz, “Başkalarının Galatasaray-Fenerbahçe olağanüstü kıymetlisiyse Kütahyaspor da buradaki Kütahyalıların büyük kıymetlisi. Bu ayrımı nasıl yaparsınız? Sen Kütahyaspor’sun ya da 2’nci Lig’de bir takımın futbolcularısın, sen Galatasaray-Fenerbahçe’sin… Takım ve lig ayrımı yapılmaması gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.
“İLK DEFA BÖYLE BİR ŞEYLE KARŞILAŞIYORUM”
Futbolcularına verilen 5 maçlık cezaların kendisini derinden üzdüğünü belirten Cingöz, “Benim canım yanıyor şu an. Oyunculara 5 maç ceza… İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. 5 maç, hiç kimse kimseye temas yok, küfür yok. 5 maç ceza. Bununla ilgili canım yandığı için bu kadar sitem etmek istiyorum” dedi. Cingöz, verilen cezaların yeniden değerlendirileceğine inandığını ifade ederek, “Yine de güvenmek istiyorum, güveniyorum. Bu cezadan dönüleceğini düşünüyorum en kısa zamanda” ifadelerini kullandı.

Kütahyaspor Karacabey Belediyespor’u konuk ediyor