38,4432$% 0.02
43,8946€% -0.13
51,6852£% -0.09
4.103,28%-0,70
6.740,00%-0,74
26.879,00%-0,74
Geçirdiği rahatsızlık sonucu kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Fatih Anadolu Lisesi Okul Müdürü İbrahim Mücahid Çakıroğlu, düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi
Rahatsızlanarak özel bir hastaneye kaldırılan ve burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden Fatih Anadolu Lisesi Okul Müdürü İbrahim Mücahid Çakıroğlu, Mekke Camii’nde Cuma namazı sonrası büyük katılımla kılınan cenaze namazının akabinde Şehir Mezarlığı’na defnedildi. Cenazeye Vali Musa Işın, Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, protokol üyeleri, millî eğitim müdürlüğü yöneticileri, okul yöneticileri, Fatih Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri ile vatandaşlar katıldı. Mücahid Çakıroğlu’nun cenazesi namaz öncesinde ikamet ettiği evine götürüldü ve burada helallik alındı.
1980 doğumlu olan Çakıroğlu evli ve 1 çocuk babasıydı. 2005 yılında Bingöl ili Genç ilçesinde göreve başlayan Mücahid Çakıroğlu daha sonra Afyon-Bolvadin, Kütahya-Simav ve Kütahya-Merkez’de öğretmen ve müdür yardımcısı olarak görev yaptı. Fatih Anadolu Lisesinde ise Eylül 2022 tarihinden beri okul müdürü olarak görev yapmaktaydı.
Emet’te sıcak asfalt çalışmaları başladı