44,3346$% 0.01
51,3419€% -0.05
59,3266£% -0.64
6.401,46%-3,28
10.860,00%-2,34
43.308,00%-2,33
02:00
Kütahya’da barınma konusunda öğrencilerin hiçbir sıkıntı yaşamadığını söyleyen Vali Musa Işın, “KYK yurtlarında 12 bin 642 öğrencimiz, özel yurtlarda 2 bin 853 öğrencimiz konaklıyor. 97 öğrencimiz de devletimize ait yurtlarımızda misafir ediliyor” dedi
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) öğrenci ve akademisyenlerine huzurlu ve güvenli bir eğitim-öğretim ortamı oluşturulması için Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı düzenlendi. Vali Musa Işın’ın başkanlığında, ilgili yöneticilerin katılımıyla Valilik Toplantı Salonunda yapılan toplantıda; üniversite yerleşkesi, öğrenci yurtları ve çevresi için alınan güvenlik tedbirleri değerlendirilerek alınması gereken ilave tedbirler istişare edildi.
‘GÜZ DÖNEMİNİ GÜVEN VE HUZUR İÇİNDE TAMAMLADIK’
Güz dönemini huzurlu ve güvenli bir şekilde tamamladıklarını belirterek bahar yarı yılı için de gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirten Musa Işın, “Öğrencilerimizin memnuniyetini göz önünde bulundurarak bahar yarı yılı için gerekli tüm tedbirleri almış bulunmaktayız. Yeni dönemde de kampüs çevresi, yurtlar ve çevresindeki mekanların denetimlerini titizlikle sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
‘24 SAAT KAMERALARLA TAKİP EDİLİYOR’
Öğrenci güvenliği konusunda 24 saat boyunca kamera sistemleriyle gözetleme yapıldığını ve emniyet ekipleriyle üniversite güvenlik görevlilerinin koordinasyon içinde çalıştığını belirten Işın, “Öğrencilerimizin güvenliğini en üst düzeyde sağlamak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi. Yeni dönemin de başarı ve huzur içerisinde geçmesini temenni eden Vali Işın, tüm öğrencilere başarılar diledi.
Uyuşturucu operasyonunda 3 tutuklama
1
Gediz’in gelişmesi için işbirliği alanları konuşuldu
29311 kez okundu
2
İşimiz mucizeye kaldı: 0-4
24476 kez okundu
3
Sıradaki gelsin! Şimşek zaferini taraftarıyla kutladı
21801 kez okundu
4
Müdür Yeniay’dan mazot ve gübre desteği açıklaması
20971 kez okundu
5
76 derecelik termal su gün yüzüne çıktı
19636 kez okundu