38,4292$% 0.2
43,8350€% -0.02
51,3195£% -0.01
4.099,20%-0,71
6.779,00%-0,74
27.034,00%-0,75
Kütahya-Eskişehir karayolunda meydana gelen ve iki genç kızın hayatını kaybettiği kazada, çarpan aracın bagajında yer alan ‘Killer’ (Katil) yazısı dikkat çekti. Ayrıca çarpan aracın, başka bir otomobil ile şehir içinde driift atarak yarış yaptıkları da iddia edildi
16 yaşındaki Mine ve 15 yaşındaki Melike Kurt kardeşler, üst geçidi kullanmak yerine yoldan karşıya geçmeye çalışırken, otomobilin çarpması sonucu hayatlarını kaybetti. Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, Mine ve Melike’nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Kız kardeşlere çarpan aracın sürücüsü S.S., olay yerinde gözaltına alındı.
çarpan aracın bagajında yer alan ‘Killer’ (Katil) yazısı dikkat çekti. Kazaya karışan araçla birlikte başka bir aracın kazadan hemen önce şehir merkezinde hızla seyrederek yarış yaptığı ve drift attığı iddiasıyla bölgeden çok sayıda ihbar geldiği öğrenildi.
Ağaca çarparak takla atan otomobilin sürücüsü yaralandı