43,3965$% 0.09
51,5044€% -0.1
59,3660£% 0.01
7.094,79%0,70
11.874,00%0,66
47.352,00%0,66
02:00
Kütahya İl Özel İdaresi, 2025 yılında köylerde 82 içme suyu ve 33 kanalizasyon projesini tamamlayıp halkın hizmetine sundu. Köylere Hizmet Götürme Birliği kaynaklarıyla yürütülen projeler sayesinde, kırsal bölgeler modern altyapı sistemlerine kavuştu
Kütahya genelinde köylerin en temel ihtiyaçlarına odaklanan İl Özel İdaresi, 2025 yılı faaliyet raporunda çarpıcı rakamlara ulaştı. Çalışmalar kapsamında 82 adet içme suyu projesi ve 33 adet kanalizasyon işi bitirilirken, çevre sağlığını korumaya yönelik 15 adet foseptik çalışması da tamamlandı. Bu yatırımlarla köylerdeki altyapı sorunları büyük ölçüde çözüme kavuşturuldu.
YOLLAR KİLİT TAŞI İLE MODERNLEŞTİ
Ulaşım konforunu artırmak amacıyla köy yolları ve ortak kullanım alanlarında yürütülen üstyapı çalışmaları da hız kesmedi. İl Özel İdaresi ekiplerince yıl boyunca toplam 38 bin metrekare kilit taşı döşemesi yapılarak köyler daha temiz ve estetik bir görünüme kavuşturuldu. Yetkililer, devam eden projelerin de en kısa sürede tamamlanarak halkın kullanımına açılacağını müjdeledi.
HEDEF: ŞEHİR KONFORUNDA KÖY YAŞAMI
İl Özel İdaresi yetkilileri, yürüttükleri çalışmaların temel amacının şehir ile köy arasındaki yaşam kalitesi farkını en aza indirmek olduğunu vurguladı. Vatandaşların beklentilerine hızlı ve etkili çözümler üretmeye devam edeceklerini belirten yetkililer, yatırım programının önümüzdeki yıllarda da aynı kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.
Sosyal medyada gördüğü kredi reklamı hayatını kararttı
1
Gediz’in gelişmesi için işbirliği alanları konuşuldu
29200 kez okundu
2
İşimiz mucizeye kaldı: 0-4
24357 kez okundu
3
Sıradaki gelsin! Şimşek zaferini taraftarıyla kutladı
21686 kez okundu
4
Müdür Yeniay’dan mazot ve gübre desteği açıklaması
20855 kez okundu
5
76 derecelik termal su gün yüzüne çıktı
19508 kez okundu