43,8507$% 0.2
51,6305€% 0.03
59,1390£% 0.19
7.108,14%1,02
11.958,00%0,40
47.690,00%0,41
02:00
Tavşanlı’da 3 katlı bir binada çıkan yangın itfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucu kontrol altına alındı. Yangın sonucu binada büyük hasar oluştu.
Yangın, Tavşanlı ilçesi Bağlık mahallesi Yeniırmak sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yüksel D.’ye ait 3 katlı binanın ikinci katından henüz belirlenemeyen bir nedenle dumanlar yükselmeye başladı. Alevlerin kısa sürede büyümesi ve üst kata da sıçraması üzerine çevredeki vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi. Evlerde bulunanlar kendi imkanları ile dışarı çıkarken, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık, polis, elektrik ve doğalgaz ekibi sevk edildi. Olay yerine kısa sürede intikal eden itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına almaya çalıştı. Alevlerin yükseldiği binanın çevresinde toplanan mahalle sakinleri büyük panik yaşadı.
Yoğun çabalar sonucu söndürülen yangında herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, binanın ikinci ve üçüncü katlarında büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.
Öğrencilerin spor imkanlarını artırmak için iş birliği
1
İntihar eden gencin babasına saldırıp, polise mukavemet eden 6 şüpheli gözaltına alındı
17632 kez okundu
2
Meteoroloji’den Kütahya’ya ‘Sarı’ uyarı! Sağanak geliyor
13836 kez okundu
3
‘Binbir surat’ dolandırıcı Kütahya’ya da uğramış
11936 kez okundu
4
Uyuşturucuyu Kuran-ı Kerimlerin arasına saklamışlar: 5 tutuklama
11199 kez okundu
5
Baygın halde bulunan genç hastaneye kaldırıldı
11107 kez okundu