DOLAR

44,7270$% 0.08

EURO

52,8438% 0.48

STERLİN

60,7904£% 0.64

GRAM ALTIN

6.919,87%1,57

ÇEYREK ALTIN

11.229,00%0,45

TAM ALTIN

44.814,00%0,15

Sabah Vakti a 02:00
Kütahya KAPALI 15°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

MHP Milletvekili Erbaş köy muhtarlarını TBMM’de ağırladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Gediz’deki köy muhtarlarını Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ağırladı. Muhtarlar köylerindeki eksiklikleri ve vatandaşların taleplerini en üst mercie bizzat iletme fırsatı buldu
Gediz Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Karadağ’ın öncülüğündeki heyette; İl Genel Meclisi Üyeleri Şerif Akyün ve Ümit Çimen ile birlikte 35 köy muhtarı yer aldı. Meclis çatısı altında samimi bir atmosferde ağırlanan heyet, köylerin altyapıdan sosyal hizmetlere kadar geniş bir yelpazedeki sorunlarını hazırladıkları dosyalarla Milletvekili Erbaş’a sundu.
Ziyaret sırasında muhtarlar, özellikle köylerde yaşanan elektrik kesintileri, baz istasyonlarının yetersizliği nedeniyle telefonların çekmemesi ve artan su sıkıntılarını gündeme getirdi. Ayrıca küçük yerleşim yerlerinde din görevlilerinin köylerde ikamet etmemesinin sosyal yaşamı olumsuz etkilediği vurgulandı. Milletvekili Ahmet Erbaş, iletilen talepleri anında not alarak ilgili kurumlarla iletişime geçti ve birçok muhtarın sorununa yerinde çözüm üretti.
Ziyaretin ardından bir açıklama yapan İl Genel Meclisi Üyesi Ümit Çimen, Ankara temaslarının oldukça verimli geçtiğini belirtti. Çimen, “Kıymetli muhtarlarımızla birlikte Gazi Meclis’imizi ziyaret ederek köylerimizin nabzını Ankara’da hissettirdik. Sayın Milletvekilimiz Ahmet Erbaş, her zamanki misafirperverliğiyle bizleri ağırladı. Köylerimizdeki elektrik, su ve iletişim gibi temel ihtiyaçları bizzat kendisine aktardık. Sayın Vekilimizin çözüm odaklı yaklaşımı ve taleplerimizi anında ilgili mercilere iletmesi bizleri oldukça memnun etti. Gediz’imizin köylerini daha yaşanabilir kılmak adına yürüttüğümüz bu istişarelerde bizlere destek olan Sayın Erbaş’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.
Gedizli heyet, Gazi Meclis’teki görüşmelerin ardından Ankara’dan umutlu döndü. Muhtarlar, gösterilen ilgi ve alakadan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Bizleri ve köylerimizi en iyi şekilde temsil eden Sayın Vekilimiz Ahmet Erbaş’a misafirperverliği ve sorunlarımıza gösterdiği samimi ilgi için teşekkür ederiz” mesajını paylaştılar.

Sıradaki haber:

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti’nden tepki: ‘Bu ifadeler gazetecilikle bağdaşmaz’