Kütahya’da, JASAT ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından aranan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonlarda, çeşitli suçlardan aranan 106 şahıs yakalandı, 54’ü tutuklandı.
Kütahya İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı JASAT ve İlçe Jandarma Komutanlıkları tarafından Nisan ayında gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, çeşitli suçlardan aranan toplam 106 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslardan 54’ü tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edilirken, 44 kişi ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. 8 şahıs ise para cezasını ödemelerinin ardından serbest kaldı.
Kütahya İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, emniyet ve asayişin sağlanması, kamu düzeninin korunması amacıyla istihbarata dayalı ve teknolojik imkânların etkin kullanıldığı çalışmaların, ilgili kurumlarla koordinasyon içerisinde kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.