45,3540$% 0.24
53,4870€% 0.45
61,8816£% 0.47
6.889,09%1,08
11.191,00%0,52
44.621,00%0,52
02:00
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ali Fazıl Kasap, Kütahya’da yapılması planlanan yeni hastane projesi üzerinden muhalefetini sürdürdü. Gazeteci Ramazan Aydemir’in sorularını yanıtlayan Kasap, AK Parti’nin önceki dönem il başkanı Mustafa Önsay’ın 2022 yılında yaptığı hastane paylaşımını yeniden gündeme getirdi.
Kasap, AK Parti’nin önceki dönem il başkanlarından Mustafa Önsay’ın 2022 yılında yaptığı paylaşımı gündeme getirerek, “28 Ağustos 2022. 300 yataklı hastanenin ek binanın orada yapılması için ‘Cumhurbaşkanlığı onayından geçti’ diyor. Yıl 2026. Hani projesi vardı, hani onaylanmıştı? Şehir Hastanesi yapılacağına yönelik açıklamalar yapıldıktan 14 yıl sonra inşa edildi. Seçim öncesi açıldı” dedi.
Yeni hastanenin yapılacağı yer konusunda da çelişkili açıklamalar olduğunu savunan Kasap, AK Parti Kütahya Milletvekili Mehmet Demir’in “ulaşım açısından en uygun yere yapılmalı” yönündeki açıklamaları üzerinden şu sözleri söyledi: “Şimdi Kütahya Milletvekili Mehmet Demir’in açıklaması var, ‘Ulaşım yönünden en iyi yerde yapılması lazım.’ diyor. Peki, ‘Eski devlet hastanesinin olduğu yerde yapılması için Cumhurbaşkanlığı onayladı’ diyor Mustafa Önsay. O yalancı mı o zaman? Ulaşım kötü mü? Önsay mı, Demir mi yalan söylüyor” dedi.
BANA EVRAK GETİRSİNLER, İSPAT ETSİNLER
AK Parti milletvekillerine ve il yönetimine, “Her türlü platformda açığım, 3 milletvekili arkadaş gelsinler, hatta il başkanını, merkez ilçe başkanını da getirsinler. Bir de evrak getirsinler. Bana, ‘Hastanenin projesi onaylandı, yatırım planına alındı’ diye göstersinler. İspat etsinler” diyerek meydan okudu.
Gediz Belediyesi’ne 80 personel alınacak
GÜNCEL
KSBÜ’de GÜROK Grup imzalı spor yatırımı: Yenilenen spor salonu Rıza Güral’ın ismini taşıyacak
1
Gediz’in gelişmesi için işbirliği alanları konuşuldu
29453 kez okundu
2
İşimiz mucizeye kaldı: 0-4
24624 kez okundu
3
Sıradaki gelsin! Şimşek zaferini taraftarıyla kutladı
21951 kez okundu
4
Müdür Yeniay’dan mazot ve gübre desteği açıklaması
21122 kez okundu
5
76 derecelik termal su gün yüzüne çıktı
19787 kez okundu