DOLAR

45,4098$% 0.24

EURO

53,5661% 0.56

STERLİN

61,9567£% 0.59

GRAM ALTIN

6.874,79%0,87

ÇEYREK ALTIN

0,00%-100,00

TAM ALTIN

0,00%-100,00

Sabah Vakti a 02:00
Kütahya PARÇALI AZ BULUTLU 16°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Kadınların el emeği ürünlerinin sergilendiği şenliğe büyük ilgi

Tavşanlı’da kadın girişimcilerin el emeği ürünlerini sergilediği ‘Üreten Eller Şenliği’ yoğun ilgi görüyor. Şenlik yarın da devam edecek.
 Mülayim Tepe Parkı’nda gerçekleştirilen organizasyonun açılış programına Tavşanlı Belediye Başkan Yardımcıları İrfan Güleç ve Aziz Solmaz, İlçe Emniyet Müdürü Güven Türkmen, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İsmet Çelik, İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. İsmail Bayar, Tavşanlı T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu temsilcileri, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yasin Demirci ve diğer protokol üyeleri katıldı.
Kadın girişimcilerin el emeği ürünlerini sergilediği şenlikte, açılışın ardından protokol üyeleri stantları gezerek üretici kadınlarla bir araya geldi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Birbirinden farklı ürünlerin ziyaretçilerin beğenisine sunulduğu etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu.
Kadınların üretimdeki gücünü ön plana çıkaran “Üreten Eller Şenliği”, 10 Mayıs tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek. Tavşanlı Belediyesi, kadın girişimciliğini destekleyen bu tür organizasyonların artarak sürdürüleceğini ifade etti.

Sıradaki haber:

Kütahya’da kamu kurumlarına bin 400 personel alınacak