DOLAR

47,2232$% 0.07

EURO

53,8848% 0.08

STERLİN

63,2437£% 0.08

GRAM ALTIN

6.259,10%1,17

ÇEYREK ALTIN

10.244,00%0,98

TAM ALTIN

40.805,00%0,97

Sabah Vakti a 02:00
Kütahya AÇIK 26°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

SON DAKİKA – DRİFT PİSTİ ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILDI

Kütahya Belediyesi, Vefa Mahallesi Çiniciler Çarşısı arkasında oluşturulan drift pistinin yaşanan kaza sebebiyle, ikinci bir talimata kadar araç trafiğine kapatıldığını duyurdu.

Belediyeden yapılan duyuruda, 25 Haziran 2026 tarihinde araba sporlarına ilgi duyan vatandaşların kullanımına açılan drift pistinde talihsiz bir kazanın meydana geldiği, ayrıca bölgede yaşayan vatandaşlardan can ve mal güvenliği ile gürültü kirliliğine ilişkin yoğun şikayetler alındığı belirtildi.

Yaşanan gelişmelerin ardından alanın yeniden değerlendirildiği ifade edilen açıklamada, vatandaşların güvenliğinin sağlanması, kamu düzeninin korunması ve çevrede oluşan gürültü kirliliğinin önlenmesi amacıyla drift pistinin ikinci bir talimata kadar araç kullanımına kapatılmasına karar verildiği açıklandı.

Kütahya Belediyesi, alınan karara rağmen bölgede drift yapmaya devam eden sürücüler hakkında 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu ile 5326 sayılı Kabahatler Kanunu kapsamında idari ve cezai işlem uygulanacağını duyurdu.

Açıklamada ayrıca, vatandaşların huzurunu, güvenliğini ve yaşam kalitesini olumsuz etkileyecek uygulamalara izin verilmeyeceği vurgulanarak, denetimlerin kararlılıkla sürdürüleceği ifade edildi.

Sıradaki haber:

Eskrim Federasyonu’ndan Başkan Derin’e ziyaret