48,0525$%0,32
56,1776€%-0,03
65,6303£%0,06
7.141,96%2,61
11.637,00%2,23
46.364,00%2,23
02:00
Kütahyaspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürürken, genç futbolcu Çağrı Fedai’yi kadrosuna kattı. Fenerbahçe altyapısında da forma giyen Fedai, düzenlenen törenle kendisini Kütahyaspor’a bağlayan sözleşmeye imza attı
Futbol kariyerine Göztepe altyapısında başladığını belirten Çağrı Fedai, 16 yaşında Fenerbahçe Akademisi’ne katıldığını söyledi. Son 3 sezonda kiralık olarak Gençlerbirliği, Menemen ve Muğlaspor formaları giydiğini ifade eden Fedai, Kütahyaspor’a transfer olduğu için mutlu olduğunu dile getirdi.
ŞAMPİYON OLARAK BİTİRMEK İSTİYORUZ
Fedai, “İnşallah sezon sonu hedeflediğimiz bir şekilde şampiyon olarak bu sezonu da bitiririz” dedi. Geçtiğimiz sezon Muğlaspor formasıyla 5 gol ve 1 asistlik performans sergilediğini aktaran Fedai, yeni sezonda belirli bir gol veya asist hedefi vermenin zor olduğunu belirterek, “Elimden geldiğince takıma destek olarak, katkı vererek devam etmek istiyorum” diye konuştu.
BURAYA GELMEMDE EN ÖNEMLİ FAKTÖRLERDEN BİRİ PROJE
Transfer kararında Kütahyaspor’un projesinin önemli rol oynadığını ifade eden Fedai, “İlk olarak tabii ki de çok önemli bir proje var burada. Başkanımızla da konuştuğumuzda beni de zaten çok istediler. Buraya gelmem için en önemli faktörlerden biri buydu” dedi.
LEVHAYA ÇARPIP SU KANALINA UÇTU: ARAÇTAKİ İKİ KİŞİ SON ANDA KURTULDU
1
Gediz’in gelişmesi için işbirliği alanları konuşuldu
30249 kez okundu
2
İşimiz mucizeye kaldı: 0-4
25487 kez okundu
3
Sıradaki gelsin! Şimşek zaferini taraftarıyla kutladı
22727 kez okundu
4
Müdür Yeniay’dan mazot ve gübre desteği açıklaması
21934 kez okundu
5
76 derecelik termal su gün yüzüne çıktı
20662 kez okundu