42,0565$% 0,34
48,5206€% 0,58
55,3506£% 0,48
5.411,59%-0,33
9.135,00%-1,13
36.427,00%-1,12
02:00
Gediz’de Yunus Emre Proje Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde okul yatırımları devam ediyor
Bu çerçevede okul yönetimi Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk’ün girişimleri ile şerit metal kesme testeresini okula kazandırdı. Okulun döner sermayesinden karşılanan makine metal bölümünün kullanımına sunuldu.
Konuyla ilgili konuşan Okul Müdürü Gökhan Said Mamak, “Her geçen gün makinelerimizi yeniliyoruz. Okulumuza yeni kazandırmış olduğumuz sulu şerit metal kesme testeresi ile önceden çok daha zaman alan işler, şimdi kısa zamanda tamamlanabilir hale geldi. Bununla birlikte eski metal kesme makinesine kıyasla iş sağlığı ve güvenliği bakımından daha güvenilir bir çalışma ortamı oluştu. Desteklerinden dolayı Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk’e teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
Göreve yeni başlayan Okul Müdürü Gökhan Said Mamak’a başarılar dileyen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk, “Toplumları ayakta tutan ve onları geleceğe taşıyan hiç şüphesiz ki eğitimdir. Bizim için eğitim çok önemlidir. Ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de en büyük sermayesi genç nüfusumuz ve öğrencilerimizdir. Çocuklarımıza ve gençlerimize ne kadar hizmet edersek, o kadar geleceğimize yatırım yapmış oluruz. O bakımdan biz bu eğitim yatırımlarını çok önemsiyoruz. Okulumuza kazandırılan bu yeni makinenin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
En çok kitap okuyan öğrencilere ödül verildi
1
Gediz’in gelişmesi için işbirliği alanları konuşuldu
29058 kez okundu
2
İşimiz mucizeye kaldı: 0-4
24212 kez okundu
3
Sıradaki gelsin! Şimşek zaferini taraftarıyla kutladı
21548 kez okundu
4
Müdür Yeniay’dan mazot ve gübre desteği açıklaması
20701 kez okundu
5
76 derecelik termal su gün yüzüne çıktı
19353 kez okundu