40,2601$% 0.13
46,7458€% 0.13
53,9601£% 0.23
4.316,24%0,46
7.009,00%0,17
27.951,00%0,17
Güney Kore uyruklu Sehyeon Kim, Kütahya İl Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek müslüman oldu
Evlilik sebebiyle İslam dinini araştırdığını ve müslüman olmaya karar verdiğini belirterek, İl Müftülüğüne başvuran Güney Kore vatandaşı Sehyeon Kim için “İhtida Merasimi” düzenlendi.
Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan merasimde İl Müftü Yardımcısı Bahtiyar Kargıoğlu tarafından İslam dininin temel esasları hakkında Sehyeon Kim’e bilgiler verildi. İl Müftü Yardımcısının konuşmasının ardından Sehyeon Kim Kelime-i Şehadet getirerek müslüman oldu.
Müftü Yardımcısı Kargıoğlu, İslamiyet’i seçen Sehyeon Kim’i tebrik ederek İhtida Belgesi ile Kur’an-ı Kerim ve Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından çıkan çeşitli kitaplar hediye etti.
Sehyeon Kim müslüman olduktan sonra Mustafa ismini aldı.
Vatandaşlar seferber oldu! Yangın söndürüldü