41,9362$% 0,23
48,8976€% 0,43
55,6954£% 0,24
5.350,70%-0,20
9.170,00%-0,46
36.569,00%-0,47
02:00
Vali Ali Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Maltepe Aile Sağlığı Merkezinde incelemelerde bulundu. Çelik, vatandaşlardan hastanelerden önce aile hekimlerine başvurmalarını istedi
Maltepe, Hamidiye ve Müderris mahallelerinde yaşayan yaklaşık 5 bin kişinin sağlık merkezinden faydalanacağını söyleyen Vali Ali Çelik, “Temel hedefimiz vatandaşlarımıza sunulan sağlık hizmetlerinin niteliğini artıracak nezih ve ulaşılabilir alanlar oluşturulmasıydı. Maltepe Aile Sağlığı Merkezimiz bu hedef doğrultusunda tasarlandı ve hizmete başladı. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Vatandaşlardan hastanelerden önce aile hekimlerine başvurmalarını isteyen Vali Ali Çelik, “Koruyucu sağlık hizmeti, aile hekimliğinin temel alanlarından bir tanesi. Aile hekimlerimiz ilk başvuru noktası olmalı ki hastane üzerindeki ikinci ve üçüncü basamak sağlık hizmetlerindeki yoğunluğu aile hekimliği sistemiyle kapatalım” dedi. İncelemelerinin ardından aile hekimleriyle görüşen Vali Çelik, çalışmaları için teşekkür ederek kolaylıklar diledi.Vali Çelik, ihtiyaç duyulan alanlardaki çalışmaların da İl Sağlık Müdürlüğünce sürdürüldüğünü kaydetti.
Tıp öğrencileri KSBÜ’yü tanıyor
1
Gediz’in gelişmesi için işbirliği alanları konuşuldu
29042 kez okundu
2
İşimiz mucizeye kaldı: 0-4
24192 kez okundu
3
Sıradaki gelsin! Şimşek zaferini taraftarıyla kutladı
21525 kez okundu
4
Müdür Yeniay’dan mazot ve gübre desteği açıklaması
20675 kez okundu
5
76 derecelik termal su gün yüzüne çıktı
19332 kez okundu