42,0565$% 0,34
48,5374€% 0,61
55,3506£% 0,48
5.411,59%-0,33
9.135,00%-1,13
36.427,00%-1,12
02:00
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik yolsuzluk ve terör soruşturmalarını protesto etmek için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı önünde toplanan kalabalığa seslenen Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, provokasyon ve provokatörleri karşı katılımcıları uyardı. Herkesin provokatif eylemlerden ve polisle çatışacak ortamlardan uzak durması gerektiğini söyleyen Kahveci, provokatörlerin ise derhal polise teslim edilmesini istedi
“Her zaman sivil inisiyatife inandık, her zaman anayasal hak ve yasalar çerçevesinde mücadele edeceğimizi ifade ettik” diyerek sözlerine başlayan Başkan Eyüp Kahveci, “Kütahya’da 19 Mart’tan itibaren herhangi bir şekilde taşkınlık istemediğimizi, sokakta eylemvari bir olaya girişmememiz gerekli olduğunu ifade ettik. Herhangi bir şekilde polis ve askerle çatışacak ortamlardan uzak durmanızı istedik. Çünkü aramıza bazı provokatörleri sokabilirler, sokarlar ve bundan sonra çıkan olayların kimse sorumlusu olamaz artık. Dolayısıyla bu tür fiillerden kesinlikle uzak duracağız, bu tür aramızda olan failleri de derhal tutup polise teslim etmenizi istiyorum” dedi.
SOĞUKKANLI VE BASİRETLE MÜCADELEYİ VERECEĞİZ
Kahveci konuşmasını devamında, “Soğukkanlı bir şekilde, basiretle bu mücadeleyi vereceğiz. Demokrasi artık hepimiz için çok daha kıymetli hale geldi. Adalet çok daha fazla kıymetli hale geldi. Çünkü adaletsizlik önünde sonunda adaletle yüzleşecek ve kazanan doğrular olacak, iyiler olacak” ifadelerini kullandı.
‘CHP, bu hırsızlığı bir faydaya dönüştürmek istiyor’
1
Gediz’in gelişmesi için işbirliği alanları konuşuldu
29055 kez okundu
2
İşimiz mucizeye kaldı: 0-4
24209 kez okundu
3
Sıradaki gelsin! Şimşek zaferini taraftarıyla kutladı
21545 kez okundu
4
Müdür Yeniay’dan mazot ve gübre desteği açıklaması
20699 kez okundu
5
76 derecelik termal su gün yüzüne çıktı
19352 kez okundu