DOLAR

38,0272$% 0.01

EURO

41,1366% 0.03

STERLİN

49,2405£% -0.02

GRAM ALTIN

3.685,02%-0,07

ÇEYREK ALTIN

6.042,00%-0,11

TAM ALTIN

24.093,00%-0,12

İmsak Vakti a 02:00
Kütahya KAPALI 15°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
PARKHAYAT Kütahya Hastanesi
Reklam Alanı

Koruyucu Aile Derneği geleneksel iftarı gerçekleşti

Kütahya Koruyucu Aile Derneği (KÜKAD) tarafından iftar programı düzenlendi. Programda koruyucu aileler, ihtiyaç sahibi aileler, yetim ve öksüz çocuklar ile Fevziye Hanım ve Kavaklı Kur’an kurslarının hafızları ve öğrencileri bir araya geldi.

Etkinlikte konuşan KÜKAD Başkanı Yasemin Çavdar, kendilerine destek veren tüm hayırseverlere teşekkür etti. Yasemin Çavdar, dernek olarak çocukların mutluluğunu ön planda tutmaya devam edeceklerini belirterek, birlik ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı.
Daha sonra Kütahya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu, yaptığı konuşmada KÜKAD yönetimine bu anlamlı etkinlik için teşekkür etti. Uslu, “İl genelinde 89 koruyucu ailede 92 evladımız bulunmakta. Bu sayının yarısının Tavşanlı’da olması ayrıca anlamlı” dedi.
İftar programına Tavşanlı Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Solmaz, Kütahya Kütahya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Küçükkağnıcı, İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Havva Gümüş ve MHP İlçe Başkanı Kürşat Öztaş da katıldı.
Program kapsamında çocuklara 200’er TL harçlık ve çeşitli hediyeler dağıtıldı. Ayrıca, Hacivat ve Karagöz gösterileri gibi geleneksel oyunlarla çocuklar keyifli anlar yaşadı.

PARKHAYAT Kütahya Hastanesi
Reklam Alanı

Sıradaki haber:

Ortaokul öğrencileri zanaat atölyeleriyle tanıştı