42,7100$% 0.02
50,1868€% 0.04
57,2098£% 0.22
5.967,56%1,12
9.567,00%1,66
38.460,00%1,59
02:00
AK Parti Belediye Başkan adayı Kamil Saraçoğlu, proje tanıtım toplantısını 22 Şubat’ta yapmayı planladıklarını söyledi
Basın mensuplarıyla buluşan AK Parti Belediye Başkan adayı Kamil Saraçoğlu, seçim çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kendisinin sahada, ekibinin ise projeler üzerinde çalışmaya devam ettiğini kaydeden Saraçoğlu, Kütahyalıların hizmetine sunacakları projeleri 22-23 Şubat tarihinde planladığı lansmanla duyuracağını belirtti.
Saraçoğlu’nun konuşmasından satır başları isse şu şekilde:
“Çalışmaya hızlı başladık. Öncelikle proje ekibimiz çalışmalarına devam ediyor. Kütahya’ya projelerimizi Şubat’ın 22-23’ü gibi ilan edeceğiz. Bir proje tanıtım lansmanı gerçekleştireceğiz ve bu nokta itibariyle de artık yolumuza devam edeceğiz. Tabii ki seçim süresi boyunca diğer aday arkadaşlarımız da var. Onlar da kendi çalışmalarını yürütüyolar. Bu seçimin huzur içinde geçmesi noktasında AK Parti olarak bizim üzerimize düşen ne varsa onu yapmaya gayret göstereceğiz. Hiç kimseyle münakaşa etmeden, hiç kimseyle karşılıklı laflar söylemeden kendi projelerimizi, kendi çalışmalarımızı ortaya koymaya gayret göstereceğiz. Bunlarla ilgili projelerinde, özellikle ayağı yere basan, bütçeye uygun, Kütahya’ya uygulanabilir, Kütahyalı hemşerilerimizin faydalanabileceği insan odaklı projeleri hayata koymayı düşünüyoruz.”
“TUĞLANIN ÜSTÜNE TUĞLA KOYMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
“İnşallah biz de, şu andaki başkanımızın yapmış olduğu görev çerçevesinde yarım kalan projeleri varsa, devam eden projeleri varsa, halkın yararına olan projelerde onun o projelerine devam edeceğiz. Tuğlanın üstüne tuğla koymaya ve bu ödenen ödeneklerin, ödenen bütçenin Kütahya halkının bütçesinin olduğunu düşünerek bu işi yapacağız.”
“POLEMİK AÇMAK İSTEMİYORUM”
“Tabii ki diğer aday arkadaşlar da çok farklı şeyler söylüyorlar, söyleyebilirler. Halkta ne kadar karşılığı var onu bilemiyorum. Ama ben şu andaki mevcut başkanımızla ilgili geçmiş dönemde elime bir broşür geçti. Bir projelere şöyle baktığımda, büyük bir kısmının yapılmadığını görüyorum. Büyük bir kısmının bırak inşaat işinin, bırak yer tesliminin, proje bazında bile ortada olmadığını görüyoruz. Bunu ben şu, şu, şu diye söylemek istemiyorum. Sizler çok rahat biliyorsunuz. Bir polemik açmak istemiyorum ama biz Kütahya’ya faydalı insan odaklı, insanı merkeze alan tüm yediden yetmişe herkesin faydalanabileceği projelerle karşınızda olacağız.”
Linyitspor, Emirdağ deplasmanında 3 puan arayacak
1
Gediz’in gelişmesi için işbirliği alanları konuşuldu
29098 kez okundu
2
İşimiz mucizeye kaldı: 0-4
24255 kez okundu
3
Sıradaki gelsin! Şimşek zaferini taraftarıyla kutladı
21586 kez okundu
4
Müdür Yeniay’dan mazot ve gübre desteği açıklaması
20745 kez okundu
5
76 derecelik termal su gün yüzüne çıktı
19399 kez okundu