41,8870$% 0,23
48,6978€% 0,43
55,8772£% 0,24
5.547,50%-0,45
9.567,00%0,00
38.152,00%0,00
02:00
Kütahya’da iki grup arasında çıkan tartışma kazayla sonuçlandı. Polis, kaza yapan ve gasp edildiklerini iddia eden şüphelilerin park halindeki başka bir aracın altına valiz sakladığını belirledi. Valizden 4 bin 748 adet sentetik ecza ele geçirilirken, olayla ilgili 6 şahıs gözaltına alındı. Kavga nedeninin ise şüphelilerin uyuşturucu ticareti esnasında yaşadığı anlaşmazlık olduğu ortaya çıktı
Atatürk Bulvarı’nda bir kişinin gasp edildiği ve Sultanbağı Mahallesi Gediz Caddesi üzerinde aracıyla kaza yaptığı ihbarı polisi harekete geçirdi. Araçtaki Ü.Ç. (25) ve F.Ç. (28) tanımadıkları bir aracın kendilerini sıkıştırıp kaza yaptırdığını ve taşla saldırdıklarını iddia etti.
POLİSİN DİKKATİ SAYESİNDE VALİZ DOLUSU UYUŞTURUCU HAP ELE GEÇİRİLDİ
Olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, tutarsız beyanlarda bulunan şahısların hareketlerinden şüphelendi. Araç çekiciye yüklendiği esnada altında 2 adet sentetik olduğunu belirleyen polis ekipleri, çevrede yaptığı incelemelerde şüphelilerin kazanın hemen ardından araçtan indirdikleri valizi park halindeki başka bir aracın altına sakladığı tespit etti. Valizden 4 bin 748 adet sentetik ecza ile bir adet kesici alet ele geçirildi.
KAVGA NEDENİNİN UYUŞTURUCU TİCARETİ ESNASINDAKİ ANLAŞMAZLIK OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI
Polis yürüttüğü soruşturma kapsamında araçtaki Ü.Ç. ile F.Ç. isimli şüphelinin uyuşturucu ticareti için Eskişehir’den Kütahya’ya geldiğini belirledi. Olayın diğer tarafı S.D. (25), A.D. (30), R.K.P. (22) ve B.A.’yı da (21) yakalayarak gözaltına alan polis, şüpheliler arasındaki kavga nedeninin ise uyuşturucu alım satımı konusunda yaşadıkları anlaşmazlık olduğunu tespit etti. 6 şüpheli, gerekli işlemleri için Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerine teslim edildi.
Genç şimşekler evinde kazanmayı bildi
1
İntihar eden gencin babasına saldırıp, polise mukavemet eden 6 şüpheli gözaltına alındı
17366 kez okundu
2
Meteoroloji’den Kütahya’ya ‘Sarı’ uyarı! Sağanak geliyor
13604 kez okundu
3
‘Binbir surat’ dolandırıcı Kütahya’ya da uğramış
11762 kez okundu
4
Uyuşturucuyu Kuran-ı Kerimlerin arasına saklamışlar: 5 tutuklama
11000 kez okundu
5
Baygın halde bulunan genç hastaneye kaldırıldı
10925 kez okundu