in , ,

1,5 tonluk vinç işçilerin üzerine düştü! 1 ölü, 3 yaralı

https://youtu.be/yTWDYepA49E
  • Okuma Süresi:1dk
  • Karakter Sayısı:212karakter

 

Kütahya Organize Sanayi Bölgesinde bir fabrikada rulo transfer köprüsündeki 1,5 tonluk vincin işçilerin üzerine düşmesi sonucu 1 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 1’i ağır 3 kişi ise yaralandı

Olay saat 18:00 sıralarında Alayunt Mahallesi Kütahya Organize Sanayi Bölgesinde metal levha üretimi yapan bir fabrikada meydana geldi. Fabrikada rulo transfer köprüsündeki 1,5 tonluk taşıma vinci, M.H.Ö.(23), M.N.O.(42), Y.T. (56) ve Onur Cem Kara (31) isimli işçilerin üzerine düştü.

Vincin altında kalan işçileri fark eden mesai arkadaşları 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık,itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede gelen ekipler, Onur Cem Kara’nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Vincin altında kalarak ağır yaralanan M.H.Ö. ve diğer işçiler sıkıştıkları yerden kurtarılarak ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

Olayda hayatını kaybeden Kara’nın cansız bedeni otopsi için hastaneye götürüldü. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Haberimizi puanlar mısınız?