DOLAR

40,2601$% 0.13

EURO

46,7458% 0.13

STERLİN

53,9601£% 0.23

GRAM ALTIN

4.316,24%0,46

ÇEYREK ALTIN

7.009,00%0,17

TAM ALTIN

27.951,00%0,17

İmsak Vakti a 02:00
Kütahya AZ BULUTLU 30°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
PARKHAYAT Kütahya Hastanesi
Reklam Alanı

4 kilometrelik bağlantı yolunda çalışmalar tamamlandı

Kayıköy Güzelyurt Çavdarhisar güzergâhındaki bağlantı yolunun sıcak asfaltla kaplanması çalışmaları tamamlandı. Yol, düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Kütahya İl Özel İdaresi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, toplam 4 kilometrelik yol sıcak asfaltla kaplandı. Bölge ulaşımı açısından büyük önem taşıyan bu yatırım, hem altyapının güçlendirilmesine hem de ulaşım konforunun artırılmasına önemli katkı sağlayacak.
Törende konuşan Vali Musa Işın, bağlantı yolunun bölge halkı için taşıdığı öneme dikkat çekerek, asfaltlama çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti. Vali Işın konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Bugün burada önemli bir yatırımı daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl İl Özel İdaremiz eliyle toplam 50 kilometrelik sıcak asfalt çalışması planladık. Hedefimiz, köylerimizin tamamını sıcak asfaltla buluşturmaktır. Daha önce de uyguladığımız bu hizmet anlayışını kararlılıkla sürdürüyoruz. Artık kaplama asfalt uygulamasını kaldırdık; iki yıldır tamamen sıcak asfalt çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Köy yollarımızın büyük bir kısmı tamamlandı, kalan köy yollarımızı da en kısa sürede bitirmeyi planlıyoruz.
Köy yollarına verdiğimiz önemin yanı sıra birinci önceliğimiz sudur. Bu kapsamda, İl Özel İdaremizin bütçesinden 100 milyon TL’ye yakın bir kaynağı içme suyu yatırımlarına ayırdık. Akabinde ise yollarımızı sıcak asfaltla kaplayarak ulaşımı kolaylaştırıyoruz. Amacımız, köylerdeki yaşam standartlarını şehir düzeyine yükseltmektir.
Önümüzdeki yıl için de yeni projeler planlıyoruz. İnşallah köylerimizde çocuklarımız için oyun alanları, vatandaşlarımız için park ve sosyal yaşam alanları oluşturacağız. Şehirde ne varsa, köylerimizde de onu sağlamayı hedefliyoruz.
Bu vesileyle açılışını yaptığımız bağlantı yolunun, köy halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”
Törene; Milletvekilleri İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir, Tavşanlı Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mücahit Eracar, muhtarlar ve il protokol üyeleri katıldı.

PARKHAYAT Kütahya Hastanesi
Reklam Alanı

Sıradaki haber:

İstanbul’dan Gediz’e gençlik köprüsü kuruldu