46,7055$% 0.06
53,3413€% 0.26
62,3263£% 0.3
6.108,99%1,01
10.091,00%0,97
40.147,00%0,96
02:00
Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin aranan şahıslara yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar neticesinde, ‘Karşılıksız Çek Verme’ suçundan 57 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası ve toplam 66 suç kaydı bulunan firari bir şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edildi
Emniyet ekiplerinin fiziki ve teknik takibi sonucunda yakayı ele veren şahsın kabarık suç dosyası dikkat çekti. Yakalanan zanlının, özellikle ticari hayata ve vatandaşlara büyük mağduriyetler yaşatan “Karşılıksız Çek Verme” suçundan tam 57 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası ile her yerde arandığı belirlendi. Bununla da kalmayan şahsın, geçmişe dönük yapılan incelemelerinde 65 adet karşılıksız çek ve 1 adet ‘Hükümlü/Tutuklunun Kaçması’ da dahil olmak üzere toplamda 66 adet suç kaydı olduğu tespit edildi.
‘ADALETTEN KAÇANLARA ASLA GEÇİT VERMEYECEĞİZ’
Operasyonun ardından Kütahya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan resmi açıklamada, suç ve suçluyla mücadelenin aralıksız süreceği vurgulandı. Şehrin huzur ve güven ortamını bozmaya çalışanlara net bir mesaj verilen açıklamada, “Vatandaşımızın huzuruna göz dikenlere, adaletten kaçanlara asla geçit vermeyeceğiz. Her an, her yerde göreve hazırız” ifadelerine yer verildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen azılı firari, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
KAZADA AĞIR YARALANAN MOTOSİKLETLİ 6 GÜN SONRA HAYATINI KAYBETTİ
1
İntihar eden gencin babasına saldırıp, polise mukavemet eden 6 şüpheli gözaltına alındı
17952 kez okundu
2
Meteoroloji’den Kütahya’ya ‘Sarı’ uyarı! Sağanak geliyor
14129 kez okundu
3
‘Binbir surat’ dolandırıcı Kütahya’ya da uğramış
12162 kez okundu
4
Uyuşturucuyu Kuran-ı Kerimlerin arasına saklamışlar: 5 tutuklama
11447 kez okundu
5
Baygın halde bulunan genç hastaneye kaldırıldı
11360 kez okundu