42,7354$% 0.02
50,1934€% -0.01
57,2232£% 0.05
5.960,08%-0,04
9.609,00%0,06
38.482,00%-0,09
02:00
TKİ Tavşanlı Linyitspor, play-off son maçında karşılaştığı Tekirdağspor’a bir dönem Belediye Kütahyaspor’un da formasını giyen Osman Atalay Demirtaş’ın golüne engel olamayarak sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrıldı
Kırmızı-siyahlı Tavşanlı temsilcisi TKİ Tavşanlı Linyitspor Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3 Lig kapısına dayandı. Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge Birinciliği müsabakalarının sonuncusunda İnegöl’de Tekirdağspor ile karşı karşıya gelen Meteorlar, mutlak galibiyet parolasıyla ter döktü.
90 dakika boyunca taraftarın yoğun desteğini de arkasına alan Linyitspor, tempolu mücadelesine rağmen maçtan 2-1 mağlup ayrıldı.
Bu skorla TFF 3. Lig’in kapısından dönen TKİ Tavşanlı Linyitspor, ilçeye ve taraftarlara coşku ve heyecan dolu maçlar izletti.
Linyitspor’u İnegöl’deki maçında Belediye Başkan Vekili Naci Erarslan ve Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Akar da diğer protokol üyeleriyle birlikte izledi.
Bosna Hersek’te bulunduğundan dolayı maçı statta izleyemeyen Belediye Başkanı Mustafa Güler, “İlçemize bu coşku ve heyecanı yaşatan takımımızın Teknik Direktörü Ahmet Erdinç (İmam Ahmet) ve teknik kadrosuna, futbolcularımıza ve gece gündüz takımımızı destekleyen taraftarlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Her ne kadar 3. Lig’e çıkamasak da gönlümüzün şampiyonu Linyitspor olmuştur” dedi.
Maltepe Parkı yenileniyor
1
Gediz’in gelişmesi için işbirliği alanları konuşuldu
29109 kez okundu
2
İşimiz mucizeye kaldı: 0-4
24266 kez okundu
3
Sıradaki gelsin! Şimşek zaferini taraftarıyla kutladı
21599 kez okundu
4
Müdür Yeniay’dan mazot ve gübre desteği açıklaması
20758 kez okundu
5
76 derecelik termal su gün yüzüne çıktı
19416 kez okundu