49,5491$%0,06
55,6301€%-0,13
66,0617£%-0,01
6.631,42%-0,03
10.820,00%-0,26
43.139,00%-0,26

Yeni Parti Kütahya İl Başkanlığı için ön seçim heyecanı yaşanıyor. Mevcut Başkan Tamer Yenikaya ile Şeref Han ve Ruhsen Kumdalı’nın yarıştığı seçimde, yaklaşık 3 bin 500 üyenin sandık başına gitmesi bekleniyor. Saat 18.00’e kadar sürecek oy kullanma işlemi öncesinde adaylar ve Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci partililere seslendi.
YENİKAYA: MİLLETVEKİLİ DEĞİL, MİLLETVEKİLLERİ ÇIKARACAĞIZ
Mevcut İl Başkanı Tamer Yenikaya, parti binasının hazırlanması sürecinde üyelerin büyük emek verdiğini belirterek, “Merkezde 3 katlı bina tuttuk. Kadın arkadaşlarım merdivenleri tek tek fırçaladılar. Erkek arkadaşlarım salon için duvar yıktılar, sırtlarında moloz taşıdılar” dedi.
Yenikaya, önümüzdeki döneme ilişkin hedeflerini ise “Milletvekili değil milletvekilleri, belediye başkanı değil belediye başkanları çıkarmak için mücadele vereceğiz” sözleriyle anlattı.
ŞEREF HAN: İKİNCİ YA DA ÜÇÜNCÜ PARTİ OLMAK KABUL EDİLEMEZ
İl başkanlığına aday olan Şeref Han, göreve gelmesi durumunda partide vizyon ve misyon değişikliğine gideceğini ifade etti. Han, “Yeni Parti’nin ikinci ya da üçüncü parti olması kabul edilebilir bir durum değil. Benim partimin evlatları, bu memleketin has evlatlarıdır. Kimse eziyet edemez, kimse tehdit edemez” diye konuştu.İl başkanlığı için yarışan Ruhsen Kumdalı da seçilmesi durumunda hayata geçirmeyi planladığı çalışmaları anlattı.
KAHVECİ: KÜTAHYA’DA YEREL SEÇİMİ, TÜRKİYE’DE İKTİDARI ALACAĞIZ
Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci ise yerel seçim ve iktidar hedefiyle ilgili iddialı mesajlar verdi. Kahveci, “Bu ülkenin kurtuluşa ihtiyacı var. Kuruluşun ve kurtuluşun şehri Kütahya’da belediyeyi alırsak, Türkiye’yi alırız demiştik seçim öncesinde. Şimdi tekrar ediyorum, Kütahya’da yerel seçimi biz alacağız, Türkiye’de de iktidarı biz alacağız” ifadelerini kullandı.

Tavşanlı’da muhtarlarla ilçedeki çalışmalar ve ihtiyaçlar görüşüldü
1
Gediz’in gelişmesi için işbirliği alanları konuşuldu
30768 kez okundu
2
İşimiz mucizeye kaldı: 0-4
25993 kez okundu
3
Sıradaki gelsin! Şimşek zaferini taraftarıyla kutladı
23207 kez okundu
4
Müdür Yeniay’dan mazot ve gübre desteği açıklaması
22441 kez okundu
5
76 derecelik termal su gün yüzüne çıktı
21226 kez okundu