42,1200$% 0,23
48,4127€% 0,43
54,9413£% 0,24
5.381,35%0,97
8.967,00%0,78
35.757,00%0,78
02:00
Tavşanlı merkez, köyleri ve beldelerinde Halk Eğitim Merkezi tarafından bu yıl 331 kurs açıldı. Kurslara 7 bin 780 kursiyer katılım sağlarken, özel eğitime ihtiyacı olan bireyler için açılan 13 kursta da 68 vatandaş eğitim aldı
Tavşanlı’da Halk Eğitim Merkezi’nin yıl sonu sergisi büyük ilgi gördü. Binlerce kursiyerin eserlerinin sergilendiği etkinlik, protokol üyeleri ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti. Tavşanlı Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen yıl sonu sergisi, ilçe protokolünün tam kadro katılımıyla açıldı. Serginin açılışına Kaymakam Hayrettin Baskın, Belediye Başkanı Ali Kemal Derin, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Canberk Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Güven Türkmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Küçükkağnıcı, siyasi parti başkanları, okul müdürleri, kursiyerler ve çok sayıda davetli katıldı. Etkinlikte, kursiyerlerin yıl boyunca hazırladıkları el emeği göz nuru eserler sergilendi. Kaymakam Hayrettin Baskın, açılışta yaptığı konuşmada, “Halk Eğitim Merkezlerimiz, vatandaşlarımızın hayat boyu öğrenme sürecinde en önemli kurumlarımızdan biridir. Buradaki kurslar hem meslek edindiriyor hem de sosyal yaşama katkı sağlıyor” ifadelerini kullandı. Halk Eğitim Merkezi’nin sunduğu imkanlar, ilçe genelinde büyük ilgi görüyor. Merkezde toplamda 2 bin 991 kurs türü bulunuyor ve bu kurslara genci yaşlısı her kesimden vatandaş katılabiliyor. Tavşanlı merkez, köyleri ve beldelerinden toplam 331 kurs açıldı. Bu kurslara 7 bin 780 kursiyer katılım sağladı. Kursiyerler, yıl boyunca edindikleri bilgi ve becerileri sergi ile taçlandırma fırsatı buldu.
Halk Eğitim Merkezi, eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için özel çalışmalar da yürütüyor. Okuma yazma bilmeyenler ve yurt dışından gelenler için açılan kurslarda, katılımcılar okuma yazma öğrendi. Bunun yanında, örgün eğitimin dışına çıkmış özel eğitime ihtiyacı olan bireyler içinde 13 kurs açıldı ve 68 kişi eğitim gördü. Bu kurslar sayesinde toplumun her kesimine ulaşılması hedefleniyor.
Simav’ın eşsiz kareleri yarıştı
1
Gediz’in gelişmesi için işbirliği alanları konuşuldu
29065 kez okundu
2
İşimiz mucizeye kaldı: 0-4
24221 kez okundu
3
Sıradaki gelsin! Şimşek zaferini taraftarıyla kutladı
21555 kez okundu
4
Müdür Yeniay’dan mazot ve gübre desteği açıklaması
20712 kez okundu
5
76 derecelik termal su gün yüzüne çıktı
19361 kez okundu