DOLAR

47,8422$%0,10

EURO

55,3796%0,31

STERLİN

64,8117£%0,26

GRAM ALTIN

6.737,19%0,68

ÇEYREK ALTIN

10.993,00%0,35

TAM ALTIN

43.799,00%0,35

Sabah Vakti a 02:00
Kütahya AÇIK 19°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

MHP GEDİZ İLÇE BAŞKANLIĞINDA FATİH AYDIN GÜVEN TAZELEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Gediz İlçe Başkanlığının 15. Olağan Kongresi, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Kongrede Fatih Aydın yeniden ilçe başkanlığına seçilerek güven tazeledi.

Kongreye, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, MHP Kütahya İl Başkanı Mehmet Ali Türker, MHP Merkez İlçe Başkanı Selman Tuğ, Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı Veli Özdamar, İl Kadın Kolları Başkanı Aylin Yılmaz Gitmez’in yanı sıra ilçe ve belde belediye başkanları, teşkilat mensupları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

MHP’nin mevcut Gediz İlçe Başkanı Fatih Aydın tek aday girdiği kongrede yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş kongreye ilişkin yaptığı açıklamada, “Kardeşlik kalbimizde, gelecek aklımızda” mesajını paylaşarak, Gediz İlçe Başkanlığının 15. Olağan Kongresi’nin teşkilata ve ilçeye hayırlı olmasını diledi. Erbaş, yeniden seçilen Fatih Aydın ve yönetimine çalışmalarında başarılar temennisinde bulundu.

Kongrede, Fatih Aydın ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, “Teşkilatımıza, ilçemize ve davamıza hayırlı olmasını diliyor, görev alan kıymetli teşkilat mensuplarımıza başarılar diliyorum. MHP ilçe başkanlığı görevine yeniden seçilen Sayın Fatih Aydın ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Birliğimiz daim, yolumuz açık, davamız kutlu olsun. Ne Mutlu Türk’üm Diyene!” ifadelerini kullandı.

 

Sıradaki haber:

ANIZ YANGININDA 230 DEKAR ALAN KÜL OLDU