DOLAR

49,7819$%0,07

EURO

55,5387€%-0,13

STERLİN

66,4198£%0,03

GRAM ALTIN

6.419,86%-0,09

ÇEYREK ALTIN

10.514,00%-0,53

TAM ALTIN

41.910,00%-0,52

İkindi Vakti a 15:45
Kütahya HAFİF YAĞMUR 14°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Kütahya’da doğal gaz kullanım limitleri yükseltildi

AK Parti Kütahya Milletvekilleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ve ilgili kurum yöneticileriyle yapılan görüşmelerin ardından Kütahya’nın doğal gaz kullanım limitlerinin artırıldığını açıkladı.

Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Bakan Yardımcısı Nevzat Şatıroğlu, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı ve BOTAŞ Genel Müdürü ile yapılan görüşmelerin ardından doğal gaz kullanım limitlerinde düzenlemenin hayata geçirildiğini belirtti.

Kütahya’da kasım ayı için daha önce 156,52 olarak belirlenen doğal gaz kullanım limiti 307,69’a yükseltildi. Aralık ayı limiti ise 210,60’tan 431,81’e çıkarıldı. Yapılan artışlarla birlikte Kütahya’nın doğal gaz kullanım limiti birçok ilin üzerine çıktı.

Düzenlemeyle özellikle kış aylarında artan ısınma ihtiyacına yönelik kullanım limitlerinin artırılması hedefleniyor.

‘KÜTAHYAMIZ İÇİN KARARLILIKLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ’

Milletvekilleri, konuya ilişkin yaptıkları açıklamada, Kütahya’nın ihtiyaçları ve vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüklerini ifade etti. Yapılan açıklamada, “Bizim siyaset anlayışımız; hizmet üretmek, eser bırakmak ve sonuç almaktır. Kütahya’mızın ihtiyaçları için çalışmaya, hemşehrilerimizin taleplerinin takipçisi olmaya devam edeceğiz” ifadeleri yer aldı.

Sıradaki haber:

Isparta’daki otobüs kazasında Kütahyalı şoför hayatını kaybetti