48,0719$%0,11
56,1114€%-0,02
65,5799£%-0,00
7.197,86%1,27
11.731,00%3,06
46.738,00%3,06
02:00
Tavşanlı’nın Moymul Ovası’nda dün kontrol altına alındıktan sonra bugün öğle saatlerinde yeniden başlayan örtü yangını, Tepecik Belediye Başkanı Veysel Tekin’in direksiyon başına geçerek katıldığı çalışmalarla tamamen söndürüldü.
Tavşanlı ilçesi Moymul Ovası mevkiindeki arazide dün henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yükselen dumanları gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye Tavşanlı Belediyesi İtfaiye Amirliği ekipleri ile Tepecik Belediyesi’ne ait itfaiye araçları ve su tankerleri sevk edildi. Ekiplerin koordineli çalışmasıyla dün kontrol altına alınıp söndürülen yangın bölgesi, bugün öğle saatlerinde rüzgarın etkisiyle yeniden alevlendi.
Alevlerin tekrar yükselmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve su tankeri ekibi sevk edildi. Tepecik Belediye Başkanı Veysel Tekin de söndürme çalışmalarına destek vermek amacıyla bizzat itfaiye aracının direksiyonuna geçerek sahaya indi. Ekiplerin ve Başkan Tekin’in yoğun çabası sonucu yangın, çevredeki ekili alanlara ve yerleşim yerlerine sıçramadan kontrol altına alınarak soğutma çalışmaları tamamlandı.
İlk belirlemelere göre toplam 3 dönüm arazide etkili olan yangının çıkış sebebiyle ilgili ekipler tarafından geniş çaplı inceleme başlatıldı.
ZEHİR TACİRLERİNE DEV OPERASYON: 71 İLDEN BİRİ KÜTAHYA
1
Gediz’in gelişmesi için işbirliği alanları konuşuldu
30296 kez okundu
2
İşimiz mucizeye kaldı: 0-4
25538 kez okundu
3
Sıradaki gelsin! Şimşek zaferini taraftarıyla kutladı
22769 kez okundu
4
Müdür Yeniay’dan mazot ve gübre desteği açıklaması
21980 kez okundu
5
76 derecelik termal su gün yüzüne çıktı
20713 kez okundu