in

Aizanoi’de noktayı ‘Göksel’ koyacak

  • Okuma Süresi:1dk
  • Karakter Sayısı:253karakter

 

 

2 Haziran’da başlayacak Aizanoi Kısa Film Festivali öncesi tüm detaylar masaya yatırıldı. Festival kapsamında son gün Çavdarhisar’da sahneye çıkacak olan Türk pop ve rock müziğinin sevilen ismi Göksel konseri ve diğer etkinlikler istişare edildi

Festival, Musa Göçmen Senforock Festival Açılış Konseri ve kısa film gösterimleriyle 2 Haziran saat 20.30’da Valilik önünde başlayacak. 3 Haziran’da Türk sinemasının bilge yönetmeni Ahmet Uluçay’ı Anma Gecesi ile devam edecek festivalde, Valilik önünde saat 20.30’da “Ardında Kalanlar” adlı belgeselin gösterimi sunulacak.

GALA GECESİ VE ÖDÜL TÖRENİNDE GÖKSEL SAHNE ALACAK

Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinde yapılacak festivalin son gününde Göksel sahnede olacak. Türk pop rock müziğinin sevilen ismi Göksel, 4 Haziran saat 20.30’da birbirinden güzel şarkılarını Aizanoi Antik Kenti’nde sevenleri için seslendirecek. Festival kapsamında düzenlenen, uluslararası 2 bin 252 kısa filmin yer aldığı kısa film yarışmasının ödül töreni ve gala gecesi dünyanın ilk borsası, Anadolu’nun en sağlam Zeus Tapınağı’yla antik dünyanın eşsiz kenti Aizanoi Antik Kenti’nde yapılacak. Festival kapsamında; oyuncu, yönetmen ve senarist Müfit Can Saçıntı, yönetmen Nazif Tunç, TRT Sinema Müdürü Faruk Güven gibi birbirinden değerli isimler de sinemaseverlerle söyleşilerde buluşacak.

Haberimizi puanlar mısınız?