in

AK Parti’den engelleri kaldıran ziyaret

  • Okuma Süresi:1dk
  • Karakter Sayısı:187karakter

AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun ve beraberindeki heyet, Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası nedeniyle Altı Nokta Körler Derneği, Beyazay Derneği ve görme engelli aileleri ziyaret etti

AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, her yıl kutlanan 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası nedeniyle  Altı Nokta Körler Derneği ve Beyazay Derneğini ziyaret etti. Başkan Ceyhun’a ziyaretlerinde Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, Merkez İlçe Başkanı Fatih Oruç ve il yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Dernek başkanları İsmail Barış ve Halil Bilgiç ile görüşen AK Parti heyeti, çalışma ve faaliyetler hakkında bilgi aldı. Görme engelli aileleri de evlerinde ziyaret eden heyet vatandaşların sorunlarını dinledi.

‘HAYATLARINI KOLAYLAŞTIRACAK

ADIMLAR ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

“Tüm engelli kardeşlerimizin hayatını kolaylaştıracak adımlar atmaya devam edeceğiz” diyen Başkan Ceyhun, “Çünkü engeller, hep birlikte inanarak aşılır. Ardından şehrimizde bulunan görme engelli bir ailemize ziyarette bulunduk. Misafiperverliklerinden dolayı teşekkkür ederiz” dedi.

Haberimizi puanlar mısınız?