in

AK Parti’den gençlik hamlesi

  • Okuma Süresi:2Dakika
  • Karakter Sayısı:314karakter

 

AK Parti Genel Merkezi tarafından Kütahya Gençlik Modellemesi programları Göbel’de yapıldı. Program kapsamında gençlerin ihtiyaçlarına çözüm sunacak faaliyetler gerçekleştirilecek

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından hayata geçirilen “Belediyelerde Gençlik Modellemesi” kapsamında Kütahya Gençlik Modellemesi toplantıları Göbel Termal Turizm Merkezi’nde gerçekleştirildi. AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı Gençlik Birimi Ege Bölge Koordinatörü Nuh Dursun Ozan tarafından aktarılan sunumlarda gençlik çalışmalarının önemi ve durum tespiti konusu işlendi.

İdeal gençlik ve gençlik faaliyetlerinin planlanması konularının da masaya yatırıldığı toplantılara Belediye Başkanı Mustafa Güler ve Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Akar ile Kütahya geneli AK Partili ilçe ve belde belediyelerinin temsilcileri katıldı.

Belediye Başkanı Mustafa Güler burada yaptığı konuşmada “Gençlerin sorun ve ihtiyaçlarına çözüm sunmak adına hayata geçirilen bu projeyi son derece önemsiyoruz. Milli ve manevi değerlerine bağlı bir ideal gençliğin yetişmesi için bizler ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazırız. En büyük hedefimiz çağı yakalayan, Türk kültür ve medeniyetin değerlerini benimseyen, milli ve manevi değerlerle donatılmış sağlıklı genç nesiller yetiştirilmesidir” ifadelerini kullandı.

Başkan Güler, “Tavşanlı Belediyesi olarak Kütahya Gençlik Modellemesi projesi kapsamında diğer belediyelerimize de her türlü desteği vermeye hazırız. Birlik ve beraberlik içerisinde imkan ve kabiliyetlerimiz doğrultusunda gençliğe yönelik talep edilecek her türlü projeye ortak olmaya varız” şeklinde konuştu.  Sabah saat 9.30’da başlayan Kütahya Gençlik Modellemesi toplantıları saat 16.00’ya kadar devam etti.

Haberimizi puanlar mısınız?