in , ,

Akçadurak’tan kayak severlere davet

  • Okuma Süresi:1dk
  • Karakter Sayısı:257karakter

 

Muratdağı Termal Kayak Merkezinde vatandaşların güvenli bir şekilde vakit geçirebilmeleri için JAK, UMKE ve 112 Acil Sağlık ekiplerinin görevlendirildiğini söyleyen Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, “Tüm kayak sever vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi

Sömestri tatili nedeniyle yoğunluk yaşanan Murat Dağı Termal Kayak Merkezinde görevli Jandarma Arama Kurtarma (JAK),Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ve 112 Acil Sağlık personeli, sporcular ve tatilcilerin huzur içinde kayak yapmasını sağlıyor.

JAK timlerinin, UMKE ve 112 Acil Sağlık ekiplerin tatilcilere huzur ve güven verdiğine işaret eden Belediye Başkanı Akçadurak, şunları ifade etti: “Kayak Merkezimiz uzunlukları toplamda 2053 metre olan ve başlangıç seviye pisti, orta seviye pisti, iyi seviye gibi farklı zorluk derecesine sahip 3 pist ve kızak pistinden oluşuyor. Kayak merkezinde kayakseverlerin zaman zaman düşüp yaralanma, kaybolma ya da mahsur kalması gibi olaylara JAK timlerinin yanı sıra UMKE ve 112 Acil Sağlıkı ekipleri de anında müdahale ediyor. Vatandaşların rahat bir tatil geçirmeleri, yaşanabilecek olumsuz durumlara anında müdahale edilmesi amacıyla, Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı bünyesinde bulunan 5 kişilik ekipten oluşan Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Timi,UMKE ve 112 Acil Sağlık ekibi kış sezonu boyunca kayak merkezinde görev yapacaklar. Misafirlerimiz burada tamamen güvenli ve huzurlu şekilde vakit geçirebiliyor. Muratdağı Termal Kayak Merkezimize tüm kayak sever vatandaşlarımızı bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

Haberimizi puanlar mısınız?