in , ,

Alkollü doktorun annesi polisi çileden çıkarttı!

YouTube video
  • Okuma Süresi:2Dakika
  • Karakter Sayısı:367karakter

 

Kütahya’da alkol aldıktan sonra direksiyon başına geçen ve trafik  polislerini fark edince aracını park ederek bir eve girmeye çalışan İ.A. isimli doktor ve annesi, görevli memurlara zorluk çıkarttı. O anlar kameralar tarafından kaydedildi

Bahçelievler Mahallesi Ahmet Derin Caddesi üzerinde seyir halinde olan 43 ABN 231 plakalı araç sürücüsünün, devriye görevi yapan trafik polislerini arkasında görünce aracını park etti. Doktor olduğu öğrenilen İ.A. isimli sürücünün hareketlerinden şüphelenen trafik polisleri, sürücüye alkol testi yapmak istedi.

“BENİM OĞLUM DOKTOR. PARASIYLA DEĞİL Mİ, İÇER”

Annesi N.A. ile birlikte misafirliğe geldiğini iddia ederek aracını park ettiği binada bir daireye girmeye çalışan sürücü, alkolmetreyi üflememek için direndi. Polis ekiplerine zorluk çıkaran oğul, görevli memurlara hakaretlerde bulunarak mukavemet gösterdi. Kendisinden ehliyet isteyen polislere kimliğini vermeyen sürücü İ.A., gözaltına alınmak istenince araya annesi girdi. Alkollü direksiyon başına geçen oğlunu “Benim oğlum doktor. Parasıyla değil mi, içer” diyerek savunan anne polislere küfür etti. Alkollü sürücü asayiş ekiplerinin olay yerine gelmesiyle ekip aracına alınarak Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezi Amirliğine götürüldü.

ARACI ÇEKMEK İSTEYEN POLİSLERE DİRENDİ

Trafik polisleri, sürücü İ.A.’nın polis merkezine götürülmesinin ardından aracı otoparka çektirmek istedi. Anne N.A. bu sefer de içine bindiği aracın çekilmemesi için çaba harcadı. Hakaret ederek mukavemet gösterdiği polislerin kendisinden şikayetçi olması üzerine olay yerine çağırılan kadın polis tarafından anne de güçlükle ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

SÜRÜCÜNÜN EHLİYETSİZ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Sürücünün daha öncede 3 kere alkollü yakalandığı için 2028 yılına kadar ehliyetine el konulduğu ve polise mukavemet ve trafik güvenliğini tehlikeye düşürme suçlarından adli ve idari işlem gördüğü ortaya çıktı.

Haberimizi puanlar mısınız?