42,5354$% 0.07
49,5729€% -0.06
56,7693£% -0.04
5.745,37%-0,12
9.442,00%-0,68
37.653,00%-0,69
02:00
Kütahya’da 22 yaşındaki genç, annesine şiddet uyguladığı iddia edilen babayı darp etti. Aynı aileden 3 kişinin hastaneye kaldırıldığı olayda, babanın anneyi tehdit ettiği öne sürülen tüfek ise polis tarafından ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı
Olay, Zafertepe Mahallesi Doruk Caddesi’ndeki bir apartman dairesinde meydana geldi. İddiaya göre, S.S. (51), eşi A.S. (59) ile henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda A.S., eşi S.S.’yi darp ederek silahla tehdit etti. O esnada, evde olan oğul A.S. (22), baba A.S.’yi darp edip, abisi M.E.S.’yi (26) aradı. M.E.S.’nin eve gelerek durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
İhbarla gelen sağlık ekipleri, çıkan kavgada yaralanan baba A.S., anne S.S. ve oğul A.S.’yi ilk müdahalelerinin ardından Kütahya Şehir Hastanesi’ne sevk etti. Olayda vücutlarının çeşitli yerlerinde kırıklar bulunan baba ve oğul tedavilerinin ardından gözaltına alınarak gerekli işlemleri için Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezi Amirliğine götürüldü.
Ayrıca, olayda baba A.S.’nin anneyi tehdit ettiği öne sürülen tüfek ise, polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu evin dışındaki boş arazide bulundu.
Hafız olan kızlar için coşkulu icazet töreni
1
İntihar eden gencin babasına saldırıp, polise mukavemet eden 6 şüpheli gözaltına alındı
17458 kez okundu
2
Meteoroloji’den Kütahya’ya ‘Sarı’ uyarı! Sağanak geliyor
13691 kez okundu
3
‘Binbir surat’ dolandırıcı Kütahya’ya da uğramış
11820 kez okundu
4
Uyuşturucuyu Kuran-ı Kerimlerin arasına saklamışlar: 5 tutuklama
11080 kez okundu
5
Baygın halde bulunan genç hastaneye kaldırıldı
10977 kez okundu