in , ,

Bakkala uyuşturucu operasyonu! Veresiye defteri ve kol saatinden uyuşturucu çıktı

YouTube video
  • Okuma Süresi:1dk
  • Karakter Sayısı:190karakter

 

Kütahya’da bir bakkal dükkanında uyuşturucu satıldığını tespit eden polis ekipleri düzenledikleri operasyonda veresiye defteri ve kol saatinin içinden uyuşturucu madde ele geçirdi. Olayla ilgili yakalanan 3 şüpheliden 1’i gözaltına alındı

Ziraat Mahallesinde bir bakkal dükkanında uyuşturucu satıldığı bilgisine ulaşan Kütahya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, cumhuriyet savcılığının talimatıyla operasyon için harekete geçti. İşyerini takibe alan Narkotik ekipleri, bakkaldan alışveriş yapan iki şüphelinin üst aramasında 1,58 gram metafetamin ele geçirdi.

İş yerine yapılan baskında, veresiye defteri ve kol saatine gizlenmiş toplam 4,78 gram metamfetamin, 14 adet uyuşturucu hap, 3 adet payp ve uyuşturucu satışında kullanılan alüminyum folyo ele geçirildi. İş yeri sahibi H.K. gözaltına alınarak gerekli işlemler için emniyete götürüldü. Şüpheli buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Haklarında uyuşturucu kullanma suçundan işlem yapılan 2 şüpheli serbest bırakıldı.

 

Haberimizi puanlar mısınız?