in

Başkan Önsay gençlerle buluştu

  • Okuma Süresi:2Dakika
  • Karakter Sayısı:319karakter

AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, futbol turnuvası, vakıf, imam hatip lisesi ve tavşanlı ziyaretleri kapsamında gençlerle bir araya geldi
Çeşitli etkinlikler kapsamında gençlerle bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, Türkiye Yüzyılı hedeflerinin gençlerin gücü sayesinde gerçekleşeceğine vurgu yaptı.
TAVŞANLI’DA GENÇLERLE AKŞAM YEMEĞİ
AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen akşam yemeğinde gençlerle bir araya gelen İl Başkanı Önsay, “Tavşanlı’da Gençlerimiz İle Akşam Yemeğinde Bir Araya Geldik. Tavşanlı İlçe Başkanlığımız tarafından organize edilen Üniak akşam yemeğinde Tavşanlı’daki Üniversite öğrencisi ve Tavşanlılı genç kardeşlerimiz ile hemhal olduk. Teknofest gençliğine güvenimiz tam, Türkiye Yüzyılı gençlerimizin gücü sayesinde gerçekleşecektir” dedi.
İMAM HATİP LİSESİNDE VEFA BULUŞMALARI
Kütahya Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen Vefa Buluşmaları kapsamında okulun mezunları, öğrenciler ile buluşup tecrübelerini aktarıyor. Vefa Buluşmaları çerçevesinde öğrenciler ile söyleşi gerçekleştiren İl Başkanı Önsay, öğrencilerin sorularını cevaplayarak, istek ve önerilerini dinledi.
GENÇLERLE SIRA GECESİ
İl Başkanı Önsay, TÜGVA İl Başkanlığı tarafından düzenlenen sıra gecesine katıldı. Düzenlenen sıra gecesinde gençlerle muhabbet eden İl Başkanı Önsay, TÜGVA İl Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmaları da inceledi.
TURNUVA ZİYARETİ
İl Başkanı Önsay, AK Parti Yeni Seçmen Birimi tarafından organize edilen liseler arası futbol turnuvası kapsamında devam eden karşılaşmalardan birisine konuk oldu. YarmagüllerSK ve Realkütahya takımları arasında oynanan maçı izleyen Önsay, turnuvadaki tüm takımlara başarılar diledi.

Haberimizi puanlar mısınız?