in

Belediye engelleri ortadan kaldırıyor

  • Okuma Süresi:1dk
  • Karakter Sayısı:254karakter

Daha önce Karayolları tarafından yapılan, ancak engelliler ve yaşlılar için rampası olmayan Cumhuriyet Mahallesindeki üst geçide, rampa ve diğer müştemilatı Kütahya Belediyesi tarafından yapıldı
Cumhuriyet Mahallesinde karayolları tarafından yapılan, ancak engelli rampası olmadığı için engelli ve yaşlı vatandaşların verimli kullanamadığı üst geçide, gelen talepler doğrultusunda Kütahya Belediyesi tarafından rampa yapıldı. Rampanın açılış töreninde konuşan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, mahalle sakinleri ve muhtarlıktan gelen talepleri değerlendirdiklerini belirtti. Başkan Işık konuşmasında “Çevre yolu üzerine daha önce karayolları tarafından yapılmış olan üst geçit köprümüz maalesef engellilerimiz ve yaşlılarımızın kullanamadığı bir şekilde idi. Mahalle ziyaretimizde vatandaşlarımızın ve muhtarımızın bu konudaki talebini, yaptığımız mahalle ziyaretlerinde değerlendirmeye aldık. Söz konusu rampa ve diğer müştemilatları tamamlandı. Şehrimize ve şehrimizin güzel insanlarına hayırlı olsun diyorum” dedi.

‘BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ’

Mahalle Muhtarı Selim Göral ise konuşmasında Başkan Işık ve ekibine teşekkür ederek başladığı konuşmasında amaçlarının vatandaşların daha rahat yaşam sürmelerini sağlamak olduğunu ifade etti. Muhtar Göral “Okuduğumuz okulun karşılığını verebilmek için hizmet etmememiz gerekiyor. Bu hizmetlerden mutluluk duyuyoruz” dedi.

Haberimizi puanlar mısınız?