in

Belediye’de yılın ilk meclis toplantısı yapıldı

  • Okuma Süresi:1dk
  • Karakter Sayısı:199karakter

Yılın ilk Belediye Meclis Toplantısı’nda, Denetim Komisyonuna üye seçimi, Elektronik Denetleme Sistemi kurulumunun finansmanı, isimsiz cadde ve sokaklara isim verilmesi gibi meseleler görüşüldü
Kütahya Belediye Meclisi 5. Dönem 1. Olağan Belediye Meclis Toplantısı, Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı başkanlığında gerçekleştirildi. Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.
5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 25.maddesi gereğince Denetim Komisyonuna üye seçiminin yapılması konusunda müzakere gerçekleştirildi ve gizli oyla seçim yapıldı.
Kütahya’da kurulması planlanan Elektronik Denetleme Sistemi kurulumunun finansmanının sağlanması ve kullanılması planlanan finansman erişimi için Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a yetki verilmesi konusu müzakere edildi ve karara bağlandı. Belediye Meclisi’nin 7 Aralık 2022 tarih ve 416 sayılı kararıyla Araştırma, Geliştirme ve Tanıtım Komisyonu’na havale edilen şehrin muhtelif mahallerinde, isimsiz bulunan cadde ve sokaklara isim verilmesi konusunun müzakeresi karara bağlandı. Toplantı, olağan gündem maddelerinin karara bağlanmasıyla ve iyi dilek temennileriyle sona erdi.

Haberimizi puanlar mısınız?