in , ,

Bir yılda 111 yangına müdahale ettiler

  • Okuma Süresi:2Dakika
  • Karakter Sayısı:341karakter

 

Tavşanlı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 2021 yılında toplam 111 yangına müdahale ederken, 98 kurtarma operasyonuna katıldı, 19 trafik kazasında aktif görev aldı

Tavşanlı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, 2021 yılında da yardımcı görevlerle birlikte aralıksız olarak çalışmalarını sürdürdü. Ekipler, geçen yıl her türlü yangın ve kurtarma olaylarına etkin müdahale ederek, halkın can ve mal kayıplarının en aza indirilmesini sağlamak amacıyla hizmet verdi. Belediye Başkanı Mustafa Güler konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, İtfaiye Müdürlüğü’nün 2021 yılında; 18 arazi, 18 ev, 14 araç, 29 baca, 5 işyeri, 23 çöp, 1 dam-samanlık,1 odunluk-kömürlük ve 2 de orman yangınına takviye olmak üzere toplam 111 yangına müdahale ettiğini söyledi.

‘498 CENAZE NAKİL İŞLEMİ GERÇEKLEŞTİRDİK’

7 gün 24 saat boyunca görevi başında bulunan ekiplerin sadece yangın ve kurtarma operasyonlarına değil, sosyal destek açısında da vatandaşlara hizmet verdiğini dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Güler, bu çerçevede geçen yıl gelen talep üzerine 498 cenaze nakil işlemlerinin yürütüldüğünü kaydetti.  İtfaiye personelinin yıl içerisinde sürekli hizmet içi eğitimlere katıldığını anlatan Başkan Güler, sürekli kendini yenileyen ve gelişmelere açık bir teşkilata sahip olduklarını belirtti.  Güler, “Ekiplerimiz ayrıca geçen yıl toplam 14 tatbikat faaliyeti icra etmiştir” dedi.

98 KURTARMA FAALİYETİNE KATILDILAR

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, vatandaşlardan gelen talepler üzerine baca temizliği, su verme, su çekme gibi çalışmaların da yürütüldüğünü dile getirerek, “Ekiplerimiz; 149 su verme, 43 su çekme, 18 baca temizliği, 98 kurtarma faaliyeti ve 37 adet de sepetli araçla müdahale faaliyetleri yürütmüştür. Ekiplerimiz ayrıca 19 trafik kazasında da kurtarma görevi gerçekleştirmiştir” şeklinde konuştu.

Haberimizi puanlar mısınız?