45,4007$% 0.09
53,3126€% -0.29
61,4087£% -0.58
6.843,25%-0,90
11.080,00%-1,15
44.183,00%-1,15
02:00
Kütahya’da modern ve kamu hizmet standartlarına uygun yeni bir Defterdarlık binası projesi, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur’un girişimleriyle 2026 Yılı Yatırım Programı’na dahil edildi.
Kütahya Defterdarlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, mevcut Defterdarlık binasının, kurumsal ihtiyaçlara ve hizmet standartlarına tam anlamıyla uygun olmaması nedeniyle hem vatandaşların hizmete erişiminde hem de personelin çalışma koşullarında çeşitli sorunlar yaşandığı belirtildi. Bu kapsamda, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı ve Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Erdem Cantimur’un girişimleriyle Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı nezdinde kapsamlı çalışmalar yürütüldü. Yapılan yoğun temaslar ve teknik değerlendirmeler sonucunda, yeni Defterdarlık binası için vatandaşların ve mükelleflerin kolay ulaşım sağlayabileceği uygun bir konumda yer tahsisi gerçekleştirildi. Yeni hizmet binasında vergi dairelerinin de yer alacağı belirtildi.
Yapılan açıklamada, bu gelişmenin, Kütahya adına son derece önemli ve stratejik bir kazanım niteliği taşıdığı vurgulanırken, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı ve Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Erdem Cantimur’un tam destekleri ile Kütahya’ya yakışır yeni Defterdarlık hizmet binasının en kısa sürede yapılacağı ifade edildi.
Halk sağlığı için kapsamlı ilaçlama çalışması başlatıldı
1
Gediz’in gelişmesi için işbirliği alanları konuşuldu
29466 kez okundu
2
İşimiz mucizeye kaldı: 0-4
24637 kez okundu
3
Sıradaki gelsin! Şimşek zaferini taraftarıyla kutladı
21964 kez okundu
4
Müdür Yeniay’dan mazot ve gübre desteği açıklaması
21134 kez okundu
5
76 derecelik termal su gün yüzüne çıktı
19799 kez okundu