Programın açılış konuşmasını Temel Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa Topuz’un yaptığı toplantıya, il merkezindeki okul idarecileri ile beden eğitimi öğretmenleri katıldı.
42,2778$% 0,28
49,0084€% 0,48
55,5022£% 0,29
5.696,33%-0,01
9.581,00%0,06
38.206,00%0,06
02:00
Kütahya’da düzenlenecek Geleneksel Çocuk Oyunları ve Spor Şenliği öncesinde bilgilendirme toplantısı yapıldı. Etkinliklerin yarışmadan çok bir şenlik havasında geçmesi hedeflenirken, öğrencilerin hem fiziksel gelişimlerinin desteklenmesi hem de kültürel değerlerin yaşatılması amaçlanıyor.
Beylerbeyi Konferans Salonu’nda yapılan toplantıda, 20 Mayıs haftasında başlayacak olan etkinliklerin planlaması, oyunların uygulanma süreci, görevli öğretmenlerin belirlenmesi ve gerekli koordinasyon konularında detaylı bilgilendirmeler yapıldı. Etkinliklerin yalnızca bir yarışma formatında değil, şenlik havasında, eğlenceli ve kapsayıcı bir anlayışla düzenlenmesinin hedeflendiği vurgulandı. Ortaokullarda 5, 6 ve 7. sınıfların etkinliklere dahil edileceği, 8. sınıfların ise sınav süreci nedeniyle bu kapsamda yer almayacağı belirtildi.
Toplantıda ayrıca, görev alacak öğretmenler ve oyun içerikleriyle ilgili sunumlar yapılırken, oyunların uygulanmasına yönelik videolar da katılımcılarla paylaşıldı.
Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin temelinde yer alan değer odaklı, bütüncül eğitim anlayışı doğrultusunda planlanan bu etkinliklerle; öğrencilerin fiziksel gelişimlerinin desteklenmesi, geleneksel kültürel mirasın yaşatılması ve okul ikliminin güçlendirilmesi amaçlanmaktadır.
Yaz mevsimi öncesi haşereyle mücadele çalışmaları sürüyor
1
Gediz’in gelişmesi için işbirliği alanları konuşuldu
29074 kez okundu
2
İşimiz mucizeye kaldı: 0-4
24229 kez okundu
3
Sıradaki gelsin! Şimşek zaferini taraftarıyla kutladı
21565 kez okundu
4
Müdür Yeniay’dan mazot ve gübre desteği açıklaması
20724 kez okundu
5
76 derecelik termal su gün yüzüne çıktı
19371 kez okundu