Tavşanlı’da, Moymulspor tarafından, DMD ile mücadele eden Metehan’a destek olmak amacıyla Balıklı Aile Çay Bahçesi’nde düzenlenen ‘Metehan’a Umut Ol’ Türk Halk Müziği konseri, duygu dolu anlara sahne oldu.
Yoğun katılımla gerçekleşen programa Belediye Başkan Vekili İrfan Güleç, Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Solmaz, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Abdullah Kul, AK Parti İlçe Başkanı Himmet Özer ve Moymulspor Kulübü Başkanı Ahmet Karabıyık da katıldı.
Birbirinden değerli türkülerin seslendirildiği gecede, katılımcılar dayanışma örneği sergileyerek Metehan için bir araya geldi. Programda birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıktı.
Konser kapsamında elde edilen tüm gelirin Metehan’ın tedavi sürecine destek olmak amacıyla bağışlanacağı belirtildi.
Tavşanlı Belediyesi, vatandaşların, Metehan’a destek olmak için cep telefonunun mesaj bölümüne METEHAN yazıp 8143 numarasına SMS göndererek, Metehan’a 50 TL tutarında bağış yapabileceklerini duyurdu.