in ,

Dumlupınar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hizmete açıldı

  • Okuma Süresi:1dk
  • Karakter Sayısı:238karakter

 

Özel Dumlupınar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği dualar eşliğinde hizmet vermeye başladı

Açılış programına Tavşanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Belediye Başkanı Mustafa Güler, AK Parti İlçe Başkanı Bilal Kıyak ve çok sayıda davetli katıldı.

İlk olarak Kütahya merkezde 2019 yılında hizmet vermeye başlayan Dumlupınar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Tavşanlılı hastaların merkezlerine gösterdiği ilgi sonrası şube açmaya karar verdi. Etiler Caddesi’nde 4 muayene, 1 röntgen odası, bekleme ve dinlenme alanlarının yer aldığı merkezde toplam 9 personel Tavşanlılılara hizmet veriyor.

Diş Hekimleri Zeynep Çakmak, Zehra Asude Baloğlu, Halis Baloğlu, İsmail Sevinç, Diş Eti Hastalıkları Uzmanı Rümeysa Cihangir ile Ortodontist Ahmet Balaban’ın görev yaptığı merkez hafta içi ve Cumartesi günleri saat 09:00’da açılıp, 17:30’da kapanıyor.

Özel Dumlupınar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde tedavi görmek isteyenlerin 0274 6145446 ve 0536 398 00 43 nolu telefonlardan irtibat kurabilecekleri bildirildi.

Açılışa katılan Belediye Başkanı Mustafa Güler, nezih bir ortamda Tavşanlı halkına hizmet vermeye başlayan merkezin ilçeye ve çalışanlarına hayırlı olmasını diledi.

#Kütahya #Dumlupınar #diş #ağız #sağlık #tavşanlı #kütahyadanhaber #sondakikakütahya #kütahyahaberleri #mustafagüler @tavsanlidumlupinardiss @dumlupinardis

Haberimizi puanlar mısınız?