in ,

Emet’te akıllı vezne hizmete girdi

  • Okuma Süresi:2Dakika
  • Karakter Sayısı:291karakter

Emet Belediyesi hizmet binası girişine konulan akıllı vezne hizmet vermeye başladı. Vatandaşlar 7/24 su yükleme ve borç ödeme işlemleri yapılabilecekler

Emet Belediyesi tarafından, vatandaşların işlemlerini daha rahat ve hızlı yapabilmesi adına bina girişine akıllı vezne yerleştirildi. Konuyla ilgili belediyeden yapılan açıklamada, “Emet Belediyemizce belediyemiz hizmetlerini daha hızlı yürütmek ve vatandaşlarımızın belediyemiz ile olan işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla hizmet binamız girişine kurulan akıllı veznemiz hizmet vermeye başladı.Emet Belediyemiz Hizmet binası girişine konulan Akıllı Vezne de 7/24 tahsilat işlemleri için kullanılabilecekken su yüklemesi de yapılabilinecek. Uygulama ile hem iş yükü azalacak hem de vatandaşların işlemleri daha rahat ve hızlı olacak” ifadelerine yer verildi.

Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, gelişen teknolojiyi etkin kullanarak vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için akıllı vezne uygulamasına başladıklarını ifade ederek, “Vatandaşlarımız 7 gün 24 saat hizmet verecek bu veznemizde su yükleme ve borç ödeme işlemleri yapılabilecekler. Belediyemiz önündeki su yükleme cihazlarında suyu tükenen vatandaşlarımız gece veya hafta sonunda avans yükleme yapabiliyordu. Ancak avans alınmasına rağmen su bittiği zaman mesai saatini beklemek zorunda kalıyorlardı. Akıllı vezne sistemimiz buna son verecek. Vatandaşlarımız 7/24 akıllı veznemizden su yüklemesi yapabilecekler. Ayrıca akıllı veznemizde su faturası ödemeleri, emlak borç ödemeleri, ilan – reklam ödemeleri ile ÇTV borçlarını da hemşerilerimiz buralardan ödeyebilirler. İlçemize ve belediyemize hayırlı olsun” dedi.

Haberimizi puanlar mısınız?