in ,

Emniyet güçlerine bıçak çeken hırsızlık şüphelileri etkisiz hale getirildi

  • Okuma Süresi:1dk
  • Karakter Sayısı:198karakter

 

Cedit Mahallesinde iki katlı bir binaya hırsızlık için giren şüpheliler kendilerini suçüstü yakalayan Çarşı Mahalle Bekçileri ve Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerine bıçak çekip kaçmaya çalıştı. 2 şüpheli emniyet güçleri tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı

Cedit Mahallesi Şehit Arif Çavuş Sokakta iki katlı bir binaya giren şüphelileri fark eden vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Çarşı Mahalle Bekçileri ve Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri sevk edildi. Kısa sürede gelen emniyet güçleri, şüphelileri binanın üst katında suçüstü yakaladı. C.Ç. ve H.G. isimli hırsızlık şüphelileri, emniyet güçlerine bıçak çekerek kaçmaya çalıştı.

Ekipler tarafından etkisiz hale getirilen şüphelilerden 3 adet bıçak ve ustura ile hırsızlık için kullanılan cam kesme aparatı, el feneri, tornavida ve çok sayıda anahtar ele geçirildi. Gözaltına alınan yaşı küçük 2 şüpheli, Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilerek gerekli işlemler için emniyete götürüldü.

Haberimizi puanlar mısınız?