40,2145$% 0.1
46,9974€% 0.28
54,1358£% 0.35
4.345,88%0,64
7.022,00%0,20
28.002,00%0,21
Kütahya Valiliği, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı Kütahya’da, Büyük Zafer’in 100. yılına özel “Zaferin 100. Yılında Kütahya’dan Dumlupınar’a Fotoğrafçılar Maratonu” düzenliyor
Kurtuluş Savaşı’nı zafere taşıyan Dumlupınar Başkomutan Meydan Muharebesi’nin kesin zaferle sonuçlandığı Kütahya’da, Valilik himayesinde Kütahya Evliya Çelebi Fotoğraf Derneği (EÇFOD) iş birliği ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) desteğiyle fotoğraf yarışması düzenlenecek.
YARIŞMA İKİ KATEGORİDE DÜZENLENİYOR
Şehitleri anmak, fotoğrafın, sosyal medyanın gücünü kullanarak manevi duyguları geliştirmek ve Büyük Zafer’i geleceğe taşımak amacıyla düzenlen yarışma; sayısal (dijital), renkli veya siyah-beyaz fotoğraf, drone fotoğrafı olmak üzere iki kategoride düzenleniyor.
BAŞVURULAR 24 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR
Başvuruların 24 Haziran’da başlayacağı yarışmada kategori birincilerine; 10 bin, ikincilerine 7 bin, üçüncülerine ise 5 bin TL ödül ile madalyaları takdim edilecek. Yarışmada ayrıca Şehit Sancaktar Özel Ödülü verilecek. Fotoğrafçılar maratonu, 24,25,26 Haziran tarihleri arasında tarihi alan içerisinde ve şehir merkezinde yapılacak. Alanlar, Kütahya şehir merkezi ve Başkomutan Meydan Muharebesi’nin geçtiği Altıntaş ve Dumlupınar ilçelerindeki şehitlik ve anıtları kapsıyor.
Yarışmayla ilgili detaylı bilgilere https://tfsfonayliyarismalar.org/writable/uploads/yarisma-dosyalari/2022-029/2022-029-sartname.pdf adresinden ulaşılabiliyor.
Kasap’tan bakanlığa Domaniç talebi