in , ,

Feci kaza! Minibüs kamyona ok gibi saplandı: 1 ölü

YouTube video
  • Okuma Süresi:1dk
  • Karakter Sayısı:246karakter

Kütahya-Eskişehir karayolunda minibüsün kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi feci şekilde can verdi

Kaza, saat 18.00 sıralarında Kütahya-Eskişehir karayolu 37. kilometresinde meydana geldi. Kütahya’dan Eskişehir’e seyir halindeki Ergün Özcan (43) yönetimindeki 26 AEC 928 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aynı istikamette ilerleyen C. Ç. (53) idaresindeki 54 AER 311 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada minibüs kamyonun kasasına ok gibi saplanırken, sürücü Ergün Özcan olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, AFAD, polis ve jandarma sevk edildi. Kaza nedeniyle Kütahya-Eskişehir karayolu kısa süreliğine trafiğe kapandı. İtfaiye ve AFAD ekiplerinin çalışmasının ardından sıkıştığı araçtan çıkarılan Özcan’ın cenazesi cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaza anında yaşadıklarını anlatan kamyon sürücüsü, “Yolumda gidiyordum. Lastiğim patladı sandım. Sonra frenlere bastım, arabam durmadı. İmdatları çektim, durdum. Arabadan aşağıya indim, baktım arkada bu aracı gördüm. Ben de panik yaptım” dedi.

#kütahya #ölüm #trafikkazası #kütahyahaber #ambulans #otopsi #kütahyadanhaber #sondakikakütahya #kamyon #yaralı

 

Haberimizi puanlar mısınız?